lucika -> RE: OKTOBRKE (22.2.2006 10:57:28)
|
pozdravcek vsem. muki, to bo moj prvi dojencek. 3 nosecnost sicer...no, vsaj super vredu bo narjen, ce smo ga tolk poiskusov delali. sem pa danes prvi dan sestega tedna. v tem dnevu se je prvic končalo in sem kar malo zivcna. al pa so to hormoni. ponoci hodla kar naprej na vc, pa vroce mi je bilo, pa spat nisem mogla. zdaj ko sem auf, pa sem tecna sama sebi. vse me jezi, kar seznam se mi dela v glavi, koga vse bi blo fino napizdit, same take bedarije. to ni glih dobro. sem mislila, kak bom, ko bom noseca, ena sama sreca. no, vsaj danes mi gre vse na jetre. mogoce bo zdaj boljse, ko sem napisala toi:) krce imam se vedno, joske me se tudi bolijo, jemljem tifol, pa kako magnezijevo tableto, ce kaj pomaga, kaj pa vem... mene pa zanima, al ste vse v sluzbi, ali je katera izmed vas doma? jaz sem zal od januarja spet brez sluzbe. pa je zdaj niti iskat ne morem, ker sem smotana, prevec postena, da bi lahko takole svoje stanje zamolčala. je pa fino bit doma, ce ti je slucajno slabo in te kaj boli in to...definitivno pa ni bit fino doma, ker sploh ne vem, al naj potegnem poloznice iz predala, al jih naj ignoriram:) tale zadnji del me malo jezi, pa mogoce mam prevec casa na slabe stvari studirat. pa se premagujem, saj mi gre kar dobro, mam pa kak slab trenutek. lp
|
|
|
|