lucika
|
dobro jutro oktoberke! meni se vedno ni najbolj jasno, če je to kar se dogaja sploh res...prvi pregled imam 13.3, meni se zdi zelooo dolgo do tam. upam, da ga bom tokrat docakala; in da bo vse vredu... znaki, kot so ta, da nimam m, bolece prsi (upam, da bo tole počasi konec, ker je grozno); apeeetit, nenormalno sem lacna.....to ostaja. ja, pa krcke imam kot pred m, me je se vedno strah, da bo kaj priteklo. za zdaj na sreco se ni... kar se lakote tice. ojejejejejej...vedno sem rada jedla, ampak tole zdaj pa presega vse meje. nekaj pojem, in sem cez 15 minut tik pred tem, da mi zacne krulit. ce pojem veliko, me napihne kot zabo, da komaj diham, ampak takoj ko to spusti, sem spet laaaacna. ce pojem malo, sem itak lacna non stop. ja, moj dojencek se ni ugotovil, da je mamica mal bolj mocna, in ima rezerve prek zadosti za trojcke. ne, malo me je strah; da se ne zredim za kakih 30 kil, ker bom potem imela tri mestno stevilko kil, to pa ni za nobenega dobro. evo, zdaj sem pojedla skledo muslijev, pa mi se vedno nekaj manjka. se kaka minutka in bom ful lacna. upam, da TOLE ni predstopnja bodocih slabosti... kako ste pa ostale. jaz pocasi capljam za vami ...4t+5dni lp
|