muki1 -> RE: OKTOBRKE (7.4.2006 8:31:44)
|
Katka, vidim, da imaš podobne probleme kot jaz, s trebuhom mislim. Sicer jaz nisem med suhimi, debela pa tudi nisem bila, par kil preveč je zvesto naloženih na mojem telesu že nekaj let [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ampak, kak sem jaz že noseča,pravi pravcati nosečniški trebuh imam. Tudi sem se zredila za tri kile in apetit je gromozanski. V prvi nosečnosti sem bila zelo pridna, se nisem veliko zredila, nekje 11 kil mislim, s tem da sem težo začela beležiti pri tretjem mesecu nosečnosti. Zdaj pa bi samo jedla, pa ne karkoli, ampak SENDVIČE. Se ponavadi v službi tak nabašem, da popoldne sploh več nič ne jem, tako da količinsko je nekje v mejah normale, kar pa se kalorične vrednosti mojih požrtij tiče, pa ne upam sploh razmišljati. Pa veliko sadja in zelenjave tudi pojem, tak da sem vsaj malo skrbna mamica svojemu korenjačku, ampak že zdaj, ko pišem ta post o sendvičih imam polna usta sline. Včeraj sem kupila v Šparu tak kompletek, ko so notri 4 mali različni sendviči. Mljask, mljask.
|
|
|
|