HOPE79 -> RE: OKTOBRKE (30.3.2006 10:50:47)
|
Pozdravljene punce, zdaj pa še moje poročilo NS. Bilo je prav zabavno, ko sva z mojim [sm=love.gif] prišla na vrsto, se moj [sm=duda.gif] ni in ni hotel umiriti, je skakal, plezal, mahal z rokicami.... Tko da smo pol ure ležali in čakali in nič. Pol me je pa G poslala ven in rekla da bo vmes eno pogledala in da nej malo počivam in bomo pol vidli. No pol sem šla notr čez 10 minut in spet isto, pol ure smo ga probali umiriti. Ker spet ni uspelo, se je moja G odločila da bomo naredili kar notranji UZ. Pol se je pa končno vse videlo. Z izvidi smo kar zadovoljni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in sicer NS je 1,1 velikost mojega bejbija je pa 60 mm. Glavica je velika 2 cm. Tveganje je pa tudi kar uredu za dawnov sindrom 1: 11500, za tiste ostale napake (žal ne vem točno kako se reče) pa 1: 16500. Čeprav se pa zavedam da to ni 100%. Moram pa priznati, da je bil tako luškan ko je tako poskakoval, da sem mislila da se bom kar tam zjokala. Moj dragi je bil čist raznežen in ko sva šla domov me je skoz božu po trebuščku in se z njim pogovarju. Tko da punce, obvezno na NS imejte partnerje zraven ne bo vam žal!!!
|
|
|
|