Pikabu -> RE: OKTOBRKE (24.3.2006 10:12:39)
|
Lep pozdrav tudi od mene. Tudi pri nas je krasen sonček. Sem bila že malo zunaj, pa mi je bilo prav fino, čeprav piha. Sem šla na pošto, ker je ena kolegica rodila, da sem poslala telegram, pa v lekarno sem si šla po magnezij. Zdaj pa uživam doma. Malo moram pogledati šolske stvari, saj grem v ponedeljek nazaj. Drugače pa nič posebnega. Počutim se veliko bolje kot pred nekaj dnevi, slabosti ni več, upam, da dobim tudi energijo nazaj in da me še utrujenost mine. Sicer pa tako pravijo, da zdaj prihajajo boljši meseci in upam, da bo res tako. A tele tabletke centralmed mami so take tabletke kot tifol, da celo poješ dol, ali so kakšne šumeče? Škoda, da nisem prej prebrala tega, da bi si jih kupila. Jih bom pa ob naslednjem obisku lekarne. naja78, a res se me spomniš? Je bilo obdobje, ko sem kar veliko sodelovala, potem so pa prišli taki in drugačni razlogi, predvsem pa služba, pa čas ni dopuščal, pa tudi dalo se mi ni več toliko. Zdaj sem pa spet malo več, ker sem na bolniški, po ponedeljeku bomo pa videli, kako se mi bo dalo. Brala bom zagotovo redno. Uživajte. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|