SanjaS -> RE: OKTOBRKE (16.3.2006 19:51:17)
|
V bistvu gre bolj za splet okoliščin, kot za moj resen namen, da bi se izogibala nosečniškim pregledom... Moja g. je ful zasedena in takrat, ko sem klicala za termin sem nekako pozabila povedat, da gre za nosečniški pregled- po moje je sestra mislila, da se naročam kr tko.. in me je naročila za 28.3.2006... No, ker sem pa ugotovila, da bom, če bom najprej čakala pregled pri njej zamudila rok za NS (12 tednov), sem se kar prijavila za NS, v ponedeljek. Je pa res, da imam neko filozofijo, da so g.-ji kokr neke vrste vedeževalci, itak ti pod nos za vse bistvene odločitve o katerih niso povsem 100% povedo, da je končna odločitev tvoja- obnašajo se kakor da smo pa me super jasnovidke... Pa tudi zdi se mi, da ne vem kaj bi, če bi mi g. rekla, da z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ni vse o.k.- poznam namreč dva primera, ko so zdravniki s svojimi ugotovitvami o n.pr. vodenoglavosti otroka in neustrezni razvitosti spravljali ubogi nosečnici v vlogo Boga, ki naj odloči kaj naj... No in ker sta bili bodoči mamici pogumni in nista šli na prezgodnji porod imata danes dva čudovita otroka, ki povsem normalno odraščata. Verjetno sem tudi sama malce manj skrbna, ker gre za tretjega otročička in nekako vem, da vse hitro mine in da se pravi žur začne šele s prvim vzdihom ... Upam, da se ne zgražate preveč (mislim, glede na to kar berem o tem kako pridno in zgodaj hodite na preglede )... Lep pozdrav, S.
|
|
|
|