Špela100 -> RE: OKTOBRKE (2.3.2006 11:49:13)
|
Evo mene nazaj, sem 4 dni uživala v Čateških, je bilo super,sem plavala, plavala. Vidim, da ste tu prave klepetulje. Ste tolk napisale, da sem rabila pol ure, da sem vse prebrala. Sočustvujem s tistimi, ki vam je slabo, vem kako je to, prvo nosečnost sem bruhala 3 mesece skupaj, vsak dan najmanj 10 x, niti na stolu nisem mogla sedeti, sem sam spala in preživela samo od banan. Leže sem pojedla banano- pomirjajo želodec in hitro zaspala, da ni šlo vse ven. Groza. Pilotgirl držim pesti, mislim da imaš jutri pregled, ne??? Vem kako ti je in res ti želim vse naj naj. Novembra sem tudi jaz tako čakala 21 dni, potem sem morala na čiščenje, sem imela prazno vrečko. Zdaj sem bila že na prvem pregledu, vendar se ni še nič videlo, samo vrečka 12 mm, za enkrat je vse ok. Komaj pa čakam torek, da se rešim te negotovosti, tako, da vsem priporočam pregled v 9t. Brezveze prej, ker pol sam paničariš in si še 14 dni v negotovosti. Ja vrečkica pa mora biti 22 mm velika in če takrat ni utripa skoraj ni več šans, da se pojavi. Držim pesti za vse vas. Proti slabosti pa jaz ližem menta bonbone, punce pa so govorile tudi o ingverjevih bonbonih, da pomagajo. Pa najboljš, da spite. Jaz ko počivam je bolje. No tako, dovolj za zdaj, božajte bušije.
|
|
|
|