muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Clody Muki, to pa nism vedla, da sta dva!!! To ste pa pol dobr telovadl, ni kej!! Clody, to je pa zdaj nesporazum. Kolikor vem imam enega v trebuhu. Dva avta sta bila v igri za zmagovalko, častno oktoberko, to je tista, ki rodi na rok.... v bistvu je pa to šala mala. Amazona dobrodošla. Samo brez panike, vsak začetek je težak, ampak se boste že navadili. Nič ne kompliciraj, pa think pink . Jaz imam jutri tudi CTG in pregled, upam, da mi bo res kaj vzpodbudnega povedala. Tak da jutri smo vse na pregledu, ali kako? Maxica, ne skrbi. Saj jaz čisto enako razmišljam, ampak zadnjič, ko je na CTG-ju preveč srček delal, sem skoraj ponorela in mi je nekam prvič res do živega prišlo, da me to malo bitejce potrebuje bolj kot Neža, pa ko bomo držale te naše štručkice nebogljene, bo logično, da smo tam z njimi, pa da nas naši večji čakajo doma. Pa ponavadi jim itak vse razpoložljive sile nudijo pozornosti več kot so je ponavadi deležni, tak da jim sploh nič ne manjka. To mamo mamice v glavah, da bodo ubogi brez nas. Če te jutri zadržijo, drži se....imam tvojo cifro, javi nam kako in kaj. Vso srečo ti želim, pa veeeelik objem. Naja, midve se pa jutri bereva, mar ne ?!