Psihiater.. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

Anonimen -> Psihiater.. (9.2.2006 19:16:39)

A mi lahko katera svetuje kaksnega dobrega psihiatra za zdravljenje poporodne depresije? Stajerski konec. Hvala!

petja -> RE: Psihiater.. (9.2.2006 20:21:23)

Za štajerski konec ti ne morem pomagati, sem pa jaz v LJ šla k dežurnemu psihiatru (v LJ ga imamo), potem pa me je ona napotila naprej k psihiatrinji, ki se veliko ukvarja s poporodno depresijo.

Mogoče se obrni na svoj ZD, vprašaj za psihiatra tam, potem naj ti pa on pove, ali ima veliko izkušenj na tem področju ali pa naj te napoti drugam.

Meni so pogovori ful pomagali, mi pa je svetovala, da neham dojiti in začnem jemati antidepresive. Mene je to tolk zadelo, da sem malo prišla k sebi in sem zdaj čisto OK. Je pa res, da mi je šlo razpoloženje samo od sebe po 6. tednu vedno na bolje. Samo toliko da veš, kaj te verjetno čaka ... Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je danes stara 11 tednov in nama je super skupaj.

Upam, da boš tudi čim prej spet videla svet v lepših barvah, ker vem, kako je če te muči poporodna depresija.

Lp, petja

Anonimen -> RE: Psihiater.. (9.2.2006 22:01:50)

Tukaj je telefonska stevilka:051 245 013 mamaZOFA telefon za pomoc pri poporodnih stiskah! Ful v redu gospa ti bo v veliko pomoc!!! Je strokovnakinja (zdravnica) in predvsem clovek v pravem pomenu besede!!!!!!!!! Poklici. Dobis vse informacije!!!!

Stran: [1]