Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Učinek klomifena in cyclo progynova 9.2.2006 13:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! 2 meseca sem jemala klomifen, do ovulacije je prišlo, samo jajčece ni počilo, zato mi je g prepisal 3 mesece terapijo s cyclo-progynova. Gleda na to da sem pred tem jemala klomifen je možno, da ima še kakšen učinek? Prvi mesec jemlejm cyclo-progyoniva in do ovulacije je prišlo, ker sem videla po sluzi, od ovulacije naprej pa me špika v jačnikih in maternici. Je možno, da bi lahko zanosila, ali so to samo stranski učunki tablet. Za klomifen vem, kakšni so stranski učinki, po cyclo-progynova, pa nisem zasledila nič. vsem ki čakate na , vam želim vso srečo. Lejla
|
|
|
|
RE: Učinek klomifena in cyclo progynova 9.2.2006 14:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
cyclo-progynovo jem že 2 meseca. Pri meni ni posebnih stranskih učinkov z belo stranjo. Ko začnem pa z rjavim delom tablet, sem pa bolj razdražljiva in utrujena. Do špikanja v jajčnikih pride med ovulacijo, ampak hitro mine. Meni je rekel ginekolog, da mi bo dal klomifen po tej hormonski uravnavi. Bomo videli. Vsekakor pa lahko med cyclo-progynovo zanosiš. Če ne dobiš menstruacije, si lahko gotova, da si noseča.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
koliko časa?čipkaV KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?v enem tednu (
14%)
v enem mesecu (
9%)
v dveh mesecih (
5%)
v treh mesecih (
10%)
v šetih mesecih do enega leta (
30%)
v več kot 1 letu (
32%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!