Crnitulipan -> RE: Klomifenke - kje ste? (10.2.2006 11:33:15)
|
Ja, tudi jaz sem na klomifenu - tokrat 2. mesec z 2tbl/dan od 5.-9. dne ciklusa. V prvem ni uspelo, zdaj pa spet upam. Pri 39ih - vse preiskave bp... vključno s spermiogramom... leta in s tem povezane neredne ovulacije so verjetno problem. Me pa res veseli, da se je oglasila *AnaL* s svojo pozitivno izkušnjo. Se mi je zdelo, da sploh nobene ni, ki bi zanosila s klomifenom, no, ali pa je na tem forumu ni... Res je da stresni hormoni (beri: preveč razmišljanja..., ki pa se mu ne da izognit - vsaj meni ne...) inhibirajo gonadotropno os, pa vendar bi stimulacija s klomifenom učinke stresnih hormonov morala premagat. Jaz sem si ves čas merila LH in je bil kar naprej pik... No, malo filozofiram, še na službo se komaj skoncentriram... Pa sem si rekla, da jaz pa ne bom padla v 'tako' razpoloženje, pa me je na koncu kar posrkalo .... Tudi vedenje in ozaveščanje, da pač leta svoje naredijo ni pomagalo... Skratka, danes je 21. dan. Če mi ta mesec uspe s klomifenom, vam drage moje javim. Vsak dan spremljam forum in vedno znova upam, da se bo pojavila kakšna, ki ji je s klomifenom uspelo in mi dala novo upanje... Pozdravček Čarna
|
|
|
|