|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko s 4,2 m. m.
8.2.2006 20:50:21   
HuAnita
Zadnjič sem kupila kratkotrajno mleko s 4,2 m. m. Mislim, da se dobro obnese. Pa me spaničari ena sorodnica, da to je pa premastno za otroka...
kaj menite?
Kolikor jaz vem, je bolje imeti čimbolj polnomastno....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mleko s 4,2 m. m.
8.2.2006 21:12:51   
frutka_
Škoda, da nimam več tiste knjige o prehrani otroka doma, ker bi prepisala ven kar piše. V glavnem med drugim priporočajo absolutno plnomastno mleko, ker otrok potrebuje energijo za rast in razvoj,ki v tem času potekata z neverjetno hitrostjo. Priporočljiva mera mleka na dan je bila okrog 300ml ali več . če otrok mleka ne mara ga "skrij" mer drugo hrano npr. kot puding jogurt, skuta s sadjem ipd.. Mislim, da je posneto mleko primerno za nas, ki se nam maščoba nabira na vseh koncih in krajih, tamali so pa v nenehni akciji in jim prej koristi kot škodi.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2006 21:47:42   
mamči
Se strijnam s frutko user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2006 23:59:17   
Anonimen
Kje pa prodajajo mleko s 4,2% maščobe? user posted image
Jaz bi si tudi rajši takega zlila v kavo, na pa tisto vodo od 0,5%...

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2006 8:13:31   
tascha
Tud jest sem zadnjič kupla to mleko 4,2, mislim, da ga polnijo Pomurske mlekarne. user posted image Kupla sem ga v Mercatorju.
Ampak z maščobo in smetano se ne more niti od daleč primerjat s mlekom od Škofjeloških mlekarn (sem mal lokalpatriota in ga morm pohvalt user posted image ), pa je 3,5 mleko.
Tko, da jest kupujem to mleko, če ga le dobim v Mercatorju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.2.2006 17:27:25   
Maxica
Otroci rabijo čim več maščobe. Tudi meni je patronažna pred časom svetovala, naj mu dajem polnomastno mleko, pa potrebi jaz razredčim z vodo. Najslabše  (za user posted image ) je baje alpsko mleko, ki je že razredčeno, torej 1,6% ipd. Tako da mislim, da nisi nič narobe naredila.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?