Anonimen
|
Vam dam kar prav, babe... Da bi mene eden komandiral - na-a, to je že skoraj znanstvena fantastika. Je pa res, da če vem, zakaj naredim nekaj tako, kot mi nekdo reče, potem pa ni problem. In recimo, da bi vojaščino jaz tako razumela. Fizična kondicija (moja) je na nuli. Ampak saj zato pa je usposabljanje, a ne? Bomo pred vojsko doma malce več , pa bo... Dedca s sabo v Irak niti ne bi vzela, otroke pa še manj, poleg tega pa tudi nobeden od nadrejenih, ki bi bil vsaj malo normalen, mene ne bi poslal v Irak. To lahko moj dedc potrdi. Še Bin Laden bi se rajši sam prikazal iz svoje luknje, samo, da bi imel potem mir pred mano (pa čeprav v arestu)... Višina plače je približno enaka temu, kar imam sedaj, samo, da je v vojski ta razlika, da je zaposlitev urejena tako, kot mora biti, tako, da tukaj samo profitiram. Za stanovanje pa spet ni taka panika. Če bi bilo, super, če ne, pa tudi prav. Kako sem pa do zdaj? Šole preko RZZ pa ne morem iti več delat, ker mi je že uspelo zaj**** to možnost... Zdaj sem samo še samoplačnica. Napredovanje? Mah, za tistih par jurjev razlike in en obesek na jakni se pa tudi ne bi tako zelo grebla. Moj dedc pa tudi pravi, da mi nekaj mesecev vojske ne bi škodovalo - da bi se vsaj reda naučila, če ne drugega. Edino lelaval, s tabo se pa strinjam. Brez računalnika pa ne gre. In Interneta. Pa saj obstajajo notebook-i, a ne? Ne mi rečt, da še tega ne bi smela s sabo privlečt? Koga pa briga, kaj imam v svoji omarici, mater? Ja, da bom jaz kimala in ubogala brez ugovora, ja... to bi rada videla... bi po moje prej cela slovenska vojska obupala, kot pa jaz... A imajo tudi izredno odpoved zaradi neposlušnosti?
|