|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jaz grem v vojsko!
8.2.2006 16:47:58   
pikica24
no bomo vidl kolk časa boš zdržala v vojski.
da ti nekaj objasnim z osnovno šolo ne napreduješ nikamor. napreduje se z V stopnjo izobrazbe z osnovno šolo pa ne prideš niti do podesetnika. glede vipave pa se grem stavit da am ne zdržiš niti en mesec. ker ne boš fizično niti psihično zdržala. tam pa si od najmanj 6 mesecev če maš srečo.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.2.2006 16:50:46   
manca79
.. ja se strinjam z Urško.. pa tudi tista kadrovska stanovanja za navadne vojake niso.. tko, da, kar pozabi zgoraj naštete ugodnosti.

lp
M.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.2.2006 17:04:03   
Anonimen
a ti kaj povem iz prve roke kaj tam počnejo in kake ugodnosti imajo. vglavnem ugodnosti ni. vem ker sem tam zaposlena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.2.2006 19:04:35   
Anonimen
Ni vse tako lepo kot se svetiuser posted image ! Res ni ne vem kakšna plača,napreduješ zlo težko sploh pa z nižjo izobrazbo-nemogoče tko,da ostaneš skos okol sto jurčkovuser posted image karmy ne vem kje si to pobrala,da gre lahk mož z njouser posted image ja na misije za štiri leta-ne pa na misije za 6 mesecev-kar pozabi!

Drugače pa, zate keresna, ki nimaš višje izobrazbe bi bil res pomoje fajn job-je redna služba z rednimi dohodki in če si se pripravljena matrat po blatu-zakaj pa ne!user posted image Sam na začetku je dost odpovedovanja družini,tko da je psihično kar težko....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
8.2.2006 19:34:43   
Pupica
Joj, glede plače mislim da ni vse tako lepo kot pravijo.Napredovanja so pa tut dost težja, pa še to sam če imaš izobrazbo...user posted image
Ne vem no...user posted image

(odgovor članu pikica24)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.2.2006 20:30:14   
Anonimen
pa ne pozabi s seboj vzeti ruzaka za otroka, da bo s tabo maširal

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.2.2006 20:32:02   
lelaval
Keresa, kako boš pa brez računalnika zdržala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.2.2006 20:49:10   
Anonimen
Kerensa, ko sem prebrala naslov sem se nasmejala do solz in na glas še enkrat ponovila: kerensa gre v vojsko user posted image

user posted image

Upam, da znaš doro poslušati ter ubogati in nič komandiratiuser posted image .

Keresa gremo hitro 50 sklec!user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.2.2006 21:06:45   
urška
ja točno še glede stanovanj: višji čun, boljše stanovanje....pa ni važno če imaš otroke ali pa ne.

aja pa preden hočeš napredovat moraš biti najmanj 3 leta zaposlenih pri njih pa vse je odvisno od tvojega poveljnika

se mi ne zdi da je to služba zate. tam moraš samo kimat in ubogat. kolikor te pa poznam pa se mi zdi, da kar hitro poveš kar komu gre....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.2.2006 21:14:27   
babylove
Izvoli. Ampak s tvojim jezikom dvomim, da te bodo dolgo gledali (poslušali).No res, morda si preveč samostojna oz. samosvoja za vojsko. Dobronamerno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.2.2006 23:17:09   
Anonimen
Vam dam kar prav, babe...
Da bi mene eden komandiral - na-a, to je že skoraj znanstvena fantastika. user posted image  Je pa res, da če vem, zakaj naredim nekaj tako, kot mi nekdo reče, potem pa ni problem. In recimo, da bi vojaščino jaz tako razumela.
Fizična kondicija (moja) je na nuli. Ampak saj zato pa je usposabljanje, a ne? Bomo pred vojsko doma malce več user posted image , pa bo...
Dedca s sabo v Irak niti ne bi vzela, otroke pa še manj, poleg tega pa tudi nobeden od nadrejenih, ki bi bil vsaj malo normalen, mene ne bi poslal v Irak. To lahko moj dedc potrdi. Še Bin Laden bi se rajši sam prikazal iz svoje luknje, samo, da bi imel potem mir pred mano (pa čeprav v arestu)... user posted image
Višina plače je približno enaka temu, kar imam sedaj, samo, da je v vojski ta razlika, da je zaposlitev urejena tako, kot mora biti, tako, da tukaj samo profitiram. Za stanovanje pa spet ni taka panika. Če bi bilo, super, če ne, pa tudi prav. Kako sem pa do zdaj?
Šole preko RZZ pa ne morem iti več delat, ker mi je že uspelo zaj**** to možnost... user posted image  Zdaj sem samo še samoplačnica.
Napredovanje? Mah, za tistih par jurjev razlike in en obesek na jakni user posted image  se pa tudi ne bi tako zelo grebla.
Moj dedc pa tudi pravi, da mi nekaj mesecev vojske ne bi škodovalo - da bi se vsaj reda naučila, če ne drugega. user posted image user posted image user posted image
Edino lelaval, s tabo se pa strinjam. Brez računalnika pa ne gre. In Interneta. Pa saj obstajajo notebook-i, a ne? Ne mi rečt, da še tega ne bi smela s sabo privlečt? Koga pa briga, kaj imam v svoji omarici, mater?
Ja, da bom jaz kimala in ubogala brez ugovora, ja... to bi rada videla... bi po moje prej cela slovenska vojska obupala, kot pa jaz...
A imajo tudi izredno odpoved zaradi neposlušnosti? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
8.2.2006 23:22:09   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jurčkovuser posted image karmy ne vem kje si to pobrala,da gre lahk mož z njouser posted image ja na misije za štiri leta-ne pa na misije za 6 mesecev-kar pozabi!

ne vem ne vem... to mi je ta punca rekla... to ni pršlo iz mojega zelenika user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.2.2006 7:39:23   
puncica
user posted image user posted image user posted image kerensa ti pa vsakodnevno presenečaš, se mi zdi da zdej ko si na porodniški (če sploh si glede na tvoje kolobocije s službo) maš kr neke prebliske user posted image Ja samo to, moj dragi bi ful šel v vojsko je rekel ko je služil vojaški rok se ni počutil bolje kot takrat jedel ko prašič, pa da mu je ful pasal ko je bila ful sprememba, pa da so laufal zjutri pa telovadl pa to, skratka da je blo super, da bi kr za kak let ponovil, skratka takrat se je počutil telesno v vrhunski formi, zdej pa kr naprej jarma da ga kolen boli pa da ga križ boli pa da ma sam še vamp vidi pa da sam žre telovadi pa nič ne in da se počuti obupno. Skratka kr naprej teži za to vojsko pol ga pa jaz pogledam s strelam v očeh, pa reče ja no sej je lepo imet tako lepo družino in tako fajn ženo, sej ne bom šel user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.2.2006 10:48:02   
spacey
Ne vem, če veš ampak preden te vzamejo imaš preizkus fizične sposobnosti, nato pa še zdravniški pregled z nekimi "psiho" testi. Ni nujno, da prideš not...

Ne vem no, mogoče si si pa že premislila in imaš danes kaj drugega... user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.2.2006 12:21:23   
žužu
poskusi, pa boš najbolj videla kako in kaj. za izgubit nimaš nič, lahko ti bo pa ustrezalo. če bi blo tako hudo, kot pišejo predhodniki, potem ne bi bilo vojske, a ne???
če pa rabiš dodatne informacije, pa mi piši privat...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.2.2006 23:36:37   
Anonimen
Psiho-testi bi pa znali bit' problem pri meni, ja... user posted image user posted image user posted image
Spomnim se bivšega, ki je na pregledu in na teh psiho testih na polo napisal, da je peder. Zdaj pa res ne vem, a ga zato niso sprejeli al' pa zaradi slabovidnosti. user posted image
Škoda, ker ni bilo šanse, da obkroži, da je kreten... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žužu)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
10.2.2006 11:19:06   
Anonimen
Kerensa, jaz bi šla raje skrete pucat kot v vojsko.
Sori, ampak za pranje možganov, bedasto pojanje po okoliških gmajnah in poniževanje je pa še OŠ preveč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?