Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 18:44:49
|
|
|
|
Tiki
|
Graz je še vedno najbližje.
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:00:19
|
|
|
|
tinica
|
GRAZ je naj bližje Mene pa zanima, a je še kje drugje ikea? A je v Celovcu tudi?
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi gremo tut Pomoje bo obupno
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:06:20
|
|
|
|
Tiki
|
V Celovcu Ikeje ni, je samo Kika in nekateri ju zamenjajo (tudi jaz sem, ko še nisem bila dovolj informirana). Naslednja Ikea najbližja Celovcu je v Salzburgu (iz Celovca 218km).
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:24:44
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi gremo tudi jutri. V Gradz. ...se vidimo
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:33:11
|
|
|
|
Jančika_
|
O matr, a taka gužva bo. Zdej me pa kr mal mineva, da bi šla .
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 19:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
zato sem jaz mojga terala prejšnji teden, da si je en dan vzel frej, da sva šla. Nikjer žive duše...wau Nazadnje, 31.10. je pa bla taka gužva, da smo eno uro čakali na blagajni. Ne hecam se! In sem rekla, nikoli več na praznik v Ikeo!!!
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 20:00:33
|
|
|
|
tipka
|
1 uro???????? To se meni še ni zgodilo. A da Slovenci naredijo tako gužvo, ker A in H in Cro nimajo praznika?! Danes sem hodila po mestu malo pohištvo gledat, ugotovila sem, da ga čez Ikeo ni. Jaz moram še v Metro. Se zmenimo za kavo?? Jaz imam zastonj, ker sem član, pa vedno šalčko pozabim doma. Če se bomo zmenle, je upam ne bom.
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 7.2.2006 20:03:07
|
|
|
|
Tiki
|
Pa pravijo, da tudi ob sobotah ni najbolj luštno. Midva greva med tednom, na delavni dan, pa tudi če gre dopust za to. No, jaz sem itak doma še zaenkrat in si lahko zmišljujem.
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 9:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe..RR srecanje v Grazu .. Mi se nismo sli Se se prehranjujejo...
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 10:17:37
|
|
|
|
LONA13
|
mi smo šli v padovo, vožnje je 2 urci in pol ikea je večja kot v grazu in izbira boljša! štartal smo pa iz ljubljane
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 17:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo doma. Guzva, guzva, guzva. In sami Slovenci. Me je kdo vidu?
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 19:20:04
|
|
|
|
Tiki
|
No, punce, ste se našopingirale in si dale duška . Upam, da ste kaj pametnega kupile. Meni imajo tam res super stvari in jaz ful uživam... če ni gužve .
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 21:36:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Ma sploh ni bilo gužve. Vsaj ob treh ne, ko sva midva prišla; prej sva bila na raznih koncih, pa nikjer ni bilo gužve! Ribica, tebe nisem videla, čeprav sem malce pogledala naokoli, sem pa videla naslednje "znance": V.V. Anžlovarja, Đurota+Tanjo Ribič, Evo Longyka in še Jakoba Jašo Kendo (prevajalec Harryja Potterja). Pestro .
|
|
|
|
RE: jutri v ikeo-pomagajte!! 8.2.2006 21:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Tanjo&Đura smo tut mi vidli. Mi smo sli med 13. in 14. enkrat ze iz Ikee ven pa v H&M. Kupl smo pa racunalnisko mizo (damn, zdej je prekrasen razgled na ekran ), pa par drobnarij. Bomo poleti morda kaj vec. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?