tina104 -> RE: ZAHTEVEN OTROK (7.2.2006 18:15:32)
|
Kot da berem svojo zgodbo, razlika je samo ta, da na sprehodih od tretjega meseca nekje naprej ponavadi ne tečnari. Tudi moj hoče nenehno pozornost, kuhat zraven njega skoraj ne morem, lahko pa delam stvari, pri katerih se nekaj konkretno premika - obešam perilo, postiljam posteljo, dajem perilo v pralni stroj, tudi stuširam ali brijem se komot poleg njega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Noče biti sam niti minute. Če me ni v sobi, je jok, včasih pomaga, da me samo vidi (ko je naspan), ponavadi pa je treba ga nosit, mu pet, kazat kake predmete, telovadim z njim v naročju ali pa telovadiva tako, da leživa na tleh, pa njemu razgibavam roke in noge, pa pleševa, pa v ogledalo se gledava, pa skozi se prestavljava - zdaj v posteljo, potem v ležalnik, pa v njegovo posteljo, pa na kavč, pa na tla, pa prostore skozi menjavama. Potem pa mi že tudi zmanjka idej. Star je 5 mesecev in pol in je tako že od začetka, s to razliko da je na začetku tudi na sprehodih bila kriza in jok, pa od začetka ni hotel nič bit v ležalniku, zdaj je to bolje. Jaz mu pač posvečam čas, ker sem tako celo leto doma zaradi njega, včasih pa sem že res utrujena. Ena mamica mi je pred kratkim svetovala, naj ga pustim jokat, ker itak samo tečnari, pa nič ni hudega, če malo joče. Jaz pa ga nekako ne morem kar pustit. Ko se ukvarjam z njim, je res dobre volje in skozi nasmejan. Saj ti verjetno nisem nič pomagala... Samo da veš, da nisi edina.
|
|
|
|