Anonimen -> smrt po porodu (7.2.2006 13:26:31)
|
Pozdravljene! Danes sem cisto nakljucno prisla na tole spletno stran in sem potem iz firbca se malo pobrskala. Nasla sem tragicno vest o smrti mlade porodnice po porodu nekaj mesecev nazaj. Pa sem si rekla, da se moram oglasit na to temo, zato sem se tudi pravkar registrirala. Naj vam povem, da sem tudi jaz del prav take tragicne zgodbe - tudi moja mama je umrla pri porodu. Sicer je bilo to ze kar nekaj casa nazaj, se pa na zalost se vedno dogajajo take tragedije. Kjub temu sem imela krasno otrostvo (mogoce se bo to zdelo komu cudasko) ampak mame sploh nisem pogresala. Pograsam jo se najbolj sedaj, ko si pocasi urejam svojo druzino. Se bolj pa jo bom verjetno pogresala ko bom tudi sama postala mama. Tega me je pa resnicno strah. V tolazbo mlademu ocku, ki je ostal brez partnerke in mame svojega malega korenjaka pa naj bo to, da bo sincek gotovo nekaj posebnega in bosta prav gotovo na nek poseben, drugacen nacin povezana med seboj, tako kot sva tudi midva z mojim ocetom. Pogumno naprej, ceprav ti je hudo te s sinkom caka se lepo zivljenje. Iskreno sozalje!
|
|
|
|