|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami
7.2.2006 8:17:49   
MIN
mene pa zanima tiste ki ste imele lažje otroke,da niso bili v lestvici,ali pa nekje na meji koliko kilogramov so imeli pri petih mesecih,ker mam kmalu cepljenje pa me že panika daje za te kilograme,ker ima tam nekje okoli šest kg.22.02 bo pa stara pet mesecov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kilogrami
7.2.2006 8:28:03   
*pepelka*
Naša je ob rojstvu imela 2780 g, ko pa smo imeli cepljenje pri točno 5 m, pa je imela že 7250 g. Je pa res, da je od 4. m dalje na Hipp-u

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2006 8:56:14   
Meceno
Tvoj otrok ima lepo težo oz če ima pri petih mesecih 6kg je to lepo user posted image
Sem videla punčko pri 8.mesecih ( operacijo na srčku ) pa je imela 6200g pa ni bilo nič narobe, sploh ni izgledala bolano, nič narobe, eni so pač suhi

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 9:45:50   
lelaval
Če samo dojiš, ima idealno teže ne glede na to, da je malo pod ali nad povprečjem.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 10:16:46   
kaly
Mi smo stari skoraj 12 mesecev in imamo 8300g in smo bili prejšnji teden na sistemackem pregledu pa ni pediatrinja popolnoma nič komplicirala.

Je samo malo bolj drobcan v primerjavi s svojimi vrstniki.

LP

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 10:23:54   
SkrbniAta
naša je tudi taka - okrog šest kg pri približno štirih mesecih in pol
bili smo že 2x cepljeni, pa ni bilo nobenih težav
pa tudi nam niso rekli, da bi bila predrobna, se je že rodila z nekoliko nižjo težo od povprečja

torej, ni razloga za skrb, če je otrok sicer zdrav

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 10:41:52   
KODA
Naš tastarejši je imel pri enem letu 7000g,zaradi GER-a in VUR-a.Ko pa je to prerastel,se je pa začel rediti.
Zdaj je star 5 let in ima 24kg.

< Sporočilo je popravil KODA -- 7.2.2006 10:43:18 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu SkrbniAta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 11:54:46   
Lunca1
pri 4,5 meseca 65cm in 6165g, pri rojstvu pa 49cm in 2920g

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 12:25:13   
doroteja23
Naša bo tud stara konc meseca 5 mesecev in ima okrok 6 kil. Prvič pa boma cepljene v ponedeljek. Kak to da bo cepljena komaj zdaj? Moja je bla nekaj bolana pa jo je pediater dal na komisijo.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2006 12:52:57   
Tricia
Moja je imela ob rojstvu 3400 g, pa je pri 5 mesecih imela 6300g. Čez 1 teden jih bo imela 9, pa tehta ok. 7500g (točno bom zvedela v poned.na pregledu).
Moja frendica je rodila fantka težkega 2900g, zdej pri skor 8 mesecih pa tehta več kot moja = 8500g.
Spet ena druga je rodila fantka lani januarja in je imel 4900g, zdej pri dobrem letu pa ima ok. 10 kil....

Eni so taki, eni drugačni...kile niso važne, sam da je otrok zdrav.
Meni je pediatrinja rekla naj bi otrok pri 6 mesecih podvojil težo...moja jo sicer je, a tisti fant, ki je bil težak skor 5 kil, jo je podvojil šele zdaj pri 1 letu, pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2006 19:18:24   
Urška//
pri 5m -5700g in 60cm

lp

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?