Vnetje grla-kašlanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


sabini -> Vnetje grla-kašlanje (6.2.2006 15:39:03)

Pozdravljene punce mi smo bili danes pri pediatru moj mali je star 9 .mesecev. Matic ima neko virozo je rekel to je tudi vse dala sva kri in je ok. Zdej me zanima kaj pomaga da bi ublažila vnetje grla kakšen domači recept , hrana......Zelo kašla močno in smrka zdej pančka pa tok kašla vmes dobr da se ne zbudi od kašlanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Full je bogica če ma katera kakšen dober odgovor kako pomagat- sam- bi bila zelo vesela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]...pozdravček




Miloš -> RE: Vnetje grla-kašlanje (6.2.2006 15:52:26)

dan...
Malo sladkorja, gor se položi kolobarje čebule, se pokrije in ko v
pol dneva rata sirup po 1 žličko 4x na dan pa bi mogel ozdraveti.
Smrdi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ampak otroci imajo to radi in pomaga. Pol pa vsakič hitro še zobke umit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lp





Vrtnica1 -> RE: Vnetje grla-kašlanje (6.2.2006 18:50:52)

Jaz za kakšno zdravilo ne vem, smo pa mi (pri 8 mesecih) ravno preboleli tako stvar: zrak v stanovanju ful vlažit, pa dvigni mu ležišče pri vzglavju za kakih 30 stopinj. Pri nas je bila kar kriza, je mali ful shujšal, ful bruhal sluz, imel visoko vročino in bil siten kot mali [sm=hudicek1.gif]. Trkam, danes je že mnogo bolje.
Veliko sreče in kmalu ozdravite.




Šoni -> RE: Vnetje grla-kašlanje (6.2.2006 19:18:15)

Mazilo od Justa in sicer materina dušica. Mazilo vtreš v področje prsnega koša, blaži kašelj in olajša dihanje pri zamašenem nosku.

LP Šoni




Veverička -> RE: Vnetje grla-kašlanje (6.2.2006 22:27:05)

Blaž je ravnokar prebolel vnetje grla (+ smrkanje + grdo kašljanje) in mu je najbolj pomagalo, da sem mu vsak večer kuhala veeelik lonec kamilic + 3 kapljice evkalipt. olja, dala zraven postelje in posteljo in ta lonec prekrila z odejo. Po treh minutkah je normalno dihal. Ampak moraš res par dni ponavljat.




Stran: [1]