|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pomagat-besede
6.2.2006 12:39:32   
mala maja
včerej sem zvedla od svakinje da se tudi za bebico več kot dve leti.

Z njo ni nič narobe(dala preglede skoz) on noče nmest sperme na pregled.user posted image

NE vem zakaj ji ne da vseeno klomefina za probat njena g... Jo joe že vse minil. Pravi da sploh nima več upanja. Dlče ateste tud če dobi M-tolk si želi bebice. In pol sem se jaz spraševala zakaj se je jezila nad mano k sem bla noseča 3 pa k je prišel mali domov.
No zdej se mi je zaupala. Smam sem tud mela veliko težav(so tud men po prvemuser posted image in 21 letiih rek da ne bom mela nobenga več) pa mam srečo  in to trikratnouser posted image user posted image user posted image pa čeprav s pomočjo hormonskih tablet in enim čudežem.

Ne vem več kako naj ji pomagam. Rada bi od mene nasvete sam kaj naj ji rečem. Več kot to da naj čimvečkrat user posted image  pa daj naj malo odklopi vse skupaj ji ne vem svetovat. Včasih je čist potrta in sam joka jaz pa ne najdem besed in se mi zdi da ji delam še bolj hodo ko z user posted image  hodiva okoli nje....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pomagat-besede
6.2.2006 12:53:09   
Špelka
Nič drugega ne moreš, kot da jo opogumiš, da doma s svojim možem naredi red. Ker če on ne bo hotel na pregled svojih plavalčkov, ne bo nič! Pa ne imej slabe vesti!!!!!!

Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 13:28:03   
lucika
halooo,  to da morata čimveč sexat verjetno sama ve. in nič ji ne bo pomagalo, če ji še ti poveš.

meni je to moja "kao" kolegica rekla, ko sem ji povedala za dva ss, in da tud že dolgo ne uspe. to je bilo tazadnje kar sem želela slišat. pa še mal lepše besede je uporabila...tako, da...od takrat ni več prijateljica, ampak "kao" kolegica; verjetno se ni zavedala kaj mi je rekla, a jaz ne morem pozabit.

če ji hočeš pomagat, jo poslušaj. v dveh letih sama ve, kaj vse je treba, kaj pomaga in kaj ne, pa ne ve, in niti ti ne. tak da, bodi ji prijateljica, poslusaj jo; povej ji, da tud nanjo čaka dojencek, da bo prisel takoj ko bo pravi čas.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 14:21:28   
Naja30
Marsikdaj smo v situaciji, ko ni nobena beseda "prava" pa naj jo še tako iščemo. Velikokrat človek niti ne rabi prave besede, ampak samo, da ga nekdo posluša. Zato bo najbolje, da ji ponudiš svoje uho, ko ga bo potrebovala in jo poslušaš. Vse ostalo že tako sama ve.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 15:37:08   
mala maja
Rada bi od mene nasvete sam kaj naj ji rečem. Več kot to da naj čimvečkrat pa daj naj malo odklopi vse skupaj ji ne vem svetovat.

sory lucika upam da nisem dvoumno napisla ker ji tega nisem rekla, vem kako boli. In ravno zato sem vprašala, da nebi kakšne neumnosti rekla.

Sem bla sama na istem in če pogledate sem sama tudi sodelovala v nadaljevanjih ZA NAS. se pravi sem bla ena izmed vas.

Naja ja verjetno rwes je najbolje da poslušam in ji pomagam prebrosti krizo. Sem pa jo vsaj spravila do tega da se je šla k G prijavit in povedat da ma izvide(ker ni hotla več it) sicer s finto da naj gre z mano ker sem mogla nes vodo od malega v lab. Ker pa ej bila že v ZD je prosila če grem z njo. rade volje sem šla.

hvala se bom res držala pa bom raje tiho in poslušala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2006 15:43:03   
*Karmen*
Mala Maja!

Huda zadeva! Danes je že zelo, zelo malo takšnih moških, ki nočejo priznati, da je lahko krivda za neplodnost tudi na njihovi strani. Zares je takih moških vsako minuto manj. Madonca, v času, ko te teme res ne bi smele biti tabu, se nekdo brani tega, da bi svoje plavalce oddal na pregled! Skoraj ne morem verjet, da takšni moški še obstajajo. Maja, tole bo sicer mal grdo slišat, ampak, veš kaj svetuj svoji prjatlci? Nej svojga dragega odvleče na spermiogram al pa nej zamena decauser posted image , ker, če je ploden samo eden v paru, ne bo otrok, pa če bosta cele dneve in noči sam user posted image ! Pa brez zamere. Mal sem alergična na take moške egoiste...
LP in upam, da boš prijateljici stala ob strani do srečnega konca (user posted image  user posted image )!

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 20:02:50   
GoYa
Mene bi tudi vse minilo, če moj ne bi hotel it na spermiogram in vesta, da je pri njej vse ok. Pa trudita se več kot dve leti.
Resnično ne morem razumeti njenega partnerja. Spermiogram nič ne boli, pa še to lahko doma opravi, če noče tam. Sori, ampak to mi je pa res mal pokrov dvignilo.
Polovica vzrokov za neplodnost je na moški strani!!!!
Svetujem ji, da če želi imeti otroka, MORA it on na pregled. Razen če želi čakat v nedogled na čudež, ki pa se mogoče ne bo nikoli zgodil.
Očitno želja po user posted image  pri njemu ni tako velika, sicer bi naredil, kar mora.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 8:30:58   
Massa26
Tudi jaz mislim, da je skrajni čas, da gre on na spermiogram. Saj nikomur ni prijetno, ampak če ni toliko zrel.... ma si sploh ne predstavljam. Jaz bi že ponorela. Kot da ženskam je pa lahko vse te hormone žret. Vsak klomifenček, ki bi ga ona pojedla, je v bistvu za njeno telo večje breme kot pa spermiogram za moškega. Tako, da naj ga le prepriča, prej nima smisla, da se ona karkoli zdravi.

Z besedami je pa težko. Upaj z njo in če te prosi za pogovor, ji bodi na voljo. Osebno mi gre najbolj na živce, če kdo ˝ve˝, da bom jaz tudi kmalu noseča in naj se zato nikar ne sekiram. Itak pa po mojih izkušnjah vsak, komur poveš za neplodnost, ve vsaj eno zgodbico, ˝kako unedva tud nista mogla, pol sta pa pozabila, je blo pa takoj˝.

mala maja, po mojem ji lahko najbolj pomagaš tako, da jo prepričaš, naj prepriča njenega, naj gre na pregled...

Srečno!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 10:17:31   
mala maja
zgleda da res. Naj gre na spermogram.user posted image  sej ga ne bodo pojedl tam

Mogoče je bil to lahko celo klic v sili da ja mu jaz rečem.  Mi je tud nekaj namignla da bi se rad on z mano pogovoru. user posted image  ne vem kaj mam jaz pri tem.
Želja je pa z njegove strani verjetno večja kot z njene, ga pa res ne razumem zakaj noče it.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2006 11:03:18   
Monika79
Da še kaj jaz rečem na to temo, mislim, da ne more iz njegove strani biti večja želja za user posted image , če pa noče narediti niti enega koraka, da bi se približal k uresničitvi svoje želje, tako, da malo dvomim v to user posted image user posted image  mislim, da je tukaj največja prepreka "njegov egoizem" , pa ne mislim nikogar žaliti s tem, samo mislim, da moški ne more biti tako nor, da bi si lagal, češ kako si želi otroka, a koraka pa nebi naredil user posted image  tako, da naj ga vzame v red, drugače pa ga naj zamenja, če z lepa ne gre, potem z grda user posted image
Je pa žalostno, da se z svojo punco/ženo ne more pogovorit in da bi se raje pogovoril z tabo (prijateljico) halo user posted image user posted image user posted image

z mojim odgovorom nisem hotela nikogar užaliti, samo mislim, da je res takih moških dandanes zelo malo, ki tako "starokopitno" razmišljajo.

kako ji pomagati? samo prisluhni ji in tako ji boš najbolj pomagala in upam, da se bo vse vredu razpletlo user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2006 13:05:52   
mala maja
no da povem zakaj noče it sem pravkar zvedela.

Njegov zdravnik je kolega od njegovega bratranca in ta zdravnik vse zgofla. HALO kakšen zdravnik pa je to. Tako boji se jet po napotnico user posted image user posted image . Ampak se vseeno strinjam z vami. jaz bi vseeno šla pa če še tako okol govorijo o men. Briga me.

NE vem upšam da se bo res dobr razpletlo do takrat pa ji lahko samo tako stojim ob strani da jo poslušam.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2006 15:00:31   
tehnofil
Ja koliko sem se namatral, da sem prebral. Ali je pretežko pisati tako, da lahko ostali brez težav razumemo?

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2006 15:13:57   
*Karmen*
Mala maja!

Povej prijateljici in njenemu dragemu, da danes ni nobena sramota, če par ne more imeti otrok. Takih parov je nešteto. Veš kako najbolj zapreš usta vsem, ki te sprašujejo zakaj še nimaš otrok? Enostavno jim poveš resnico. Čisto na kratko. Rečeš, da štorkla k tebi noče prit in da bodo moral pri vsem tem mal zdravniki pomagat user posted image . Ne boš verjela koliko ust sva midva zaprla s tem stavkom. Že na začetku sva vsem raztrobila kaj je pri nama narobe, da nič ne naročiva. Zdaj pa imava blažen mir. Pa še govoricam sva se izognila. Včasih je kar dobro povedat resnicouser posted image .

LP in upam, da se bo prijateljičin dragi opogumil.

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2006 15:21:06   
*Karmen*
Tehnofil, a maš PMS al jemlješ Klomifen, ko si tako spremenljivega razpoloženja?

Mal heca, pa brez zamere. Sej veš, da to ni noben znanstveni forum. Bejbe imamo na temo zanositve in pričakovanja user posted image  tisoč in eno težavo. In če bomo morale pri vsem tem gledat še v pravopis...  bog pomagaj! Vsaj tukaj, med prijatelji, lahko napišeš vse tako kot ti paše. Če kdo kej ne razume, bomo pa narisal user posted image .

Tehnofil, LP in uživaj še naprej v tem super forumu.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2006 16:17:31   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja
Njegov zdravnik je kolega od njegovega bratranca in ta zdravnik vse zgofla.... Tako boji se jet po napotnico user posted image user posted image .

To je eno samo izgovarjanje. Resnično vprašanje je: Ali si mož resnično želi otroka? Ko je želja dovolj močna, nič ni nemogoče. Lahko zamenja zdravnika (in me sploh ne brigajo vsi razlogi zakaj to ne bi naredil). Je že želja premajhna.
l.p.

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2006 19:21:28   
GoYa
Če se boji iti po napotnico in da bo zdravnik vse zgoflal, pa naj gre na samoplačniški pregled. Za to ne rabi napotnice. Odšteje par jurjev, pa ma mir in rešeno uganko, v čem je problem.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2006 19:39:31   
mala maja
pa naj gre na samoplačniški pregled

goya ja to sem ji tud jaz rekla. Ampak razumte me ne gre se zame , meni sicer ni vseeno sam jaz na njuno voljo ne morem vplivati.user posted image Tako pač je. Obadva sta stara čez 30 let in takrat pa mislim da ma človek že nekej v glavi aneuser posted image .

JAz sem hotela samo zvedit kako naj se jaz obnašam pred njo da ne bom kakšne neumne bleknila saj sem tud jaz sam človek z zmešamo glavouser posted image user posted image user posted image
Sej se mi smili sam jaz ne morem namesto njega nest spermogram, moj tud ne ker bi bil pol to incestuser posted image (sory mal smeha).

Punce face ste pa tud ti tehnofil user posted image . da biuser posted image user posted image čimprej zagledale  tiste k ste pa že da bi bilo vse uredu in da bi čmprej stiskale user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2006 6:41:59   
Massa26
mala maja, obnašaj se čimbolj normalno. To bo tudi za njiju dva boljše, ker če boš imela pripravljenih ene par izjav, zna biti še bolj nerodno in boste vsi še bolj nesproščeni. Važno je, da ne govoriš totalnih traparij ala kdaj bosta pa vidva - to pa ja ne boš user posted image user posted image .

Če je res ovira to z zdravnikom (kar do neke mere razumem, ampak zaradi tega bi mu bilo samo malo bolj zoprno, ne pa da po dveh letih zato še ne bi šel in tudi ne nameraval iti), potem je samoplačniški spermiogram idealna rešitev. Če ne bo šel, je pa res samo izgovor, sicer ne vem, za kaj?? Ali ga je tako strah, da mogoče z njegovimi plavalčki ni v redu? To ga je itak že sedaj, samo na boljše gre lahko. Če bo spermiogram slab, bodo temu primerno ukrepali, če pa ne, pa pri njej.

Takoj naj gre. Če mu je v redu priti v Ljubljano, naj se naroči k dr. Rešu v Dravlje, bo kar hitro na vrsti. Par dni spolne abstinence (že zaradi tega jim gre potem malo lažje v tisti kabini user posted image ) in bo negotovosti konec.

Še vedno mi ni jasno, kako si on to predstavlja. Da ne bi imel otrok, ker je njegov zdravnik kolega od njegovega bratranca? da bi žlahta govorila? To itak verjetno že govori, ker še nimata otrok... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.2.2006 18:08:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja
Ampak razumte me ne gre se zame ,

Ja potem pa samo opravljamo. Namesto na vogalu pa na netu. Še zmeraj je samo opravljanje. Adijo.

Neposredna povezava do sporočila: 19
8.2.2006 18:33:49   
Naja30
Če nekoga ne poznamo, ne gre za opravljanje. Se pač pogovarjamo življenjskih težavah nekega para.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?