tinkatonka -> Pritožba na banko – POMOČ?? (6.2.2006 10:57:43)
|
Naj najprej opišem primer.... Dobili smo izvršbo za trganje sredstev iz računa, zaradi enega starega kredita, ki ni bil plačan. OK vse lepo in prav. Grehe je treba poravnat. Ampak namesto, da bi mi trgali znesek, ki je napisan na izvršbi sodišča, so trgali 6× znesek le-tega. Tako da lahko verjamete, da me je skoraj kap, ko sem zagledala ogromen minus na TRR-ju. [sm=smiley15.gif] Če bi trgali pravilni znesek, pa bi bili se vedno v pozitivnem stanju. Ker smo to opazili v soboto, do danes nismo uspeli nič rešiti. Danes pa po klicu banke, doživi mož hladen tuš. Da je to čist normalno in da naj se ne sekira, da češ a nas je davčna dobila al kaj? Da naj pride on lepo v svojo enoto in da lahko samo v lastni enoti dvignemo denar, na bankomatu ali kje drugje po SLO pač ne. Zaradi nesramnega odnosa bančne uslužbenke, kljub temu, da je prišlo do ogromne napake iz njihove strani, ki bodo mojemu možu povzročili stroške (ker dela na terenu, se mora zaradi tega vrniti v Ljubljano – bencin, cestnina, čas). Moje vprašanje – kam naj se pritožim na delo bančne uslužbenke in kje oz. ali lahko zahtevam povrnitev stroškov, ki so nam jih povzročili, zaradi njihove napake?? Bi zahtevala samo opravičilo, ampak glede nato kako se je bančna uslužbenka nesramno obnašala, ne bomo tiho!!! Tudi ustnega opravičila, kljub temu, da je rekla da gre za njihovo napako, mož ni dobil. Konec koncev njo nima kaj zanimati zakaj je prišlo do izvršbe, njena dolžnost je samo trgati pravilni znesek iz računa, ne pa da se ti potem še prek telefona posmehuje, češ a vas je davčna dobila. A se je že kdo kdaj pritoževal/a na delo banke in kakšni so bili odzivi od tam? So bile pritožbe rešene? Prosim za pomoč!!!
|
|
|
|