slab zčetek leta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> slab zčetek leta (6.2.2006 9:47:37)

minilo je malo več kot mesec dni ko sem imela prometno nesrečo napoti v službo in sem še vedno štiri ure na bolniškem v soboto sem delala štiri ure in ko sem se vračala domov je ženska spregledala rdečo luč in na celovški zopet imela prometno nesrečo.Sedaj pa me zanima če katera ve kako je z bolniško kajti od komisije sem dobila da še en teden delam po štiri ure vendar nesreča se je zopet zgodila napoti iz službe in bolečine v vratu ki še niso čisto popustile je sedaj še slabše seveda sem dobila že v soboto pri dežurnemu enekcijo proti bolečini zanima me kako mi lahko sedaj napiše bolniško in ali se sedaj zdajšna prekine in začne nova.
Res imam to leto tako nesrečno da če se mi kaj zgodi sploh nisem presenečena saj gre vse narobe.

lp.

*pepelka* -> RE: slab zčetek leta (6.2.2006 9:57:06)

Glede na to, da je to nova poškodba, bo verjetno potrebno odpreti novo bolniško. Ko obiščeš zdravnika ti bo že vedel povedati kaj je sedaj na stvari.
Pa vso srečo in konec nesreč ti želim

KODA -> RE: slab zčetek leta (6.2.2006 10:08:09)

Mislim,da bi ti moral odpreti novo bolniško,ker je to nova poškodba,čeprav tastara trpi zaradi tega.Reci,da si še v šoku zaradi vsega skupaj.
Želim ti čimprejšnje okrevanje.[sm=rozica.gif]
Javi,kaj boš uredila.

Anonimen -> RE: slab zčetek leta (6.2.2006 10:18:25)

Tako,kot pravijo dekleta pred mano.
Res dekle,maš pa nesrečo,no.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Bi ti še rekla,da se ne premakni od doma.
Pa se nikoli ne ve.
No želim ti,da se nikoli več nič kaj takega zgodi,da se vse
negativno že enkrat konča.
Hitro okrevanje.

pikica123 -> RE: slab zčetek leta (6.2.2006 11:23:02)

Res si mela smolo, kar ena nesrečaza drugo.

Sam,veš kaj, ne gledat preveč črno na svet. Jst si zmer tako pravim, da ni nikoli tako hudo, da nebi moglo biti še huje. Pač tako nam je usojeno. Je že moglo tako bit.

Upam, da je bil le slab začetek leta, pa da bo zato boljši konec!

Lp

Tiki -> RE: slab zčetek leta (6.2.2006 17:24:19)

Upam, da si vse najslabše za to leto že pokasirala in da bo odslej samo še bolje. Srečno!

Stran: [1]