Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Končno - odgovor konzilija!!! 10.2.2006 9:12:05
|
|
|
|
Špelka
|
Po svoje ja. Pa sej, delno me je zanimal tud to al gre na spontanca al stimuliranca glede na to, da mava isto Drobniča, pa podobne probleme - zamašene odtoke. Ker mene je Drobnič kr dal na spontanca, pa hočem itak met v prvo čim več šans in bi šla valda rada na stimuliranga. Ali kot pravi moja kolegica: če se že gremo, se gremo na polno. Pika, a s tabo je zdej vse v redu po Leetzu? Anadejka - a sta že bla pr Drobniču na kontroli?
|
|
RE: Končno - odgovor konzilija!!! 10.2.2006 9:41:27
|
|
|
|
kokoska
|
Tut jest sm Drobničeva, tko da bomo vse u kup. Kje pa se vidi kakšen postopek ti je predpisal, sem gledala pa nikjer ne najdem. Drugače bi pa po 4 ih letih lepo bilo da kaj rata. Tok že komi čakam, da bi zagledala tiste pluse pa črtice. lp Kokoska
|
|
|
|
RE: Končno - odgovor konzilija!!! 10.2.2006 10:30:57
|
|
|
|
emaa
|
na napotnico je meni napisala samo IVF ET, zraven je še en papir, kjer ti napiše zdravila, kar ti pove kateri postopek imaš. Jaz imam kratkega (gonal in diphereline (mislim).
|
|
|
|
RE: Končno - odgovor konzilija!!! 10.2.2006 22:55:40
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka Eeee Pika,mislim da Špelko zanima ali boš imela dolgi ali kratki postopek. Hmmm jaz tud nič nisem našla na napotnici, kakšnega bom imela - dolzga al kratkega... sam, če po pravic povem, še vem ne točn kakšen je kateri. Drgač so mi ponavad dolgi bolj pri srcu Ma jaz popolnoma zaupam Drobniču - on ve, kaj je zame najboljše. KAr bo reku, bo dobro. Špelka - po LEETZU sm čist ok. Se bom pa kmal morala naročit na pregled, ker so mi povedal, da moraš 6 mesecev po posegu spet na kontrolo brisa. Bemtiš, spet me bo ščipal tam spodi - auččč . pa-pa pika74
|
|
RE: Končno - odgovor konzilija!!! 12.2.2006 12:11:40
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Hmmm jaz tud nič nisem našla na napotnici, kakšnega bom imela - dolzga al kratkega... sam, če po pravic povem, še vem ne točn kakšen je kateri. Drgač so mi ponavad dolgi bolj pri srcu Dolgi postopek - z zdravili začneš pred M. Kratki postopek - z zdravili začneš 2. dan M.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
NumerologijasladkorcekVerjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?Da. (
21%)
Ne. (
37%)
Malo. (
24%)
Nisem razmišljal-a. (
17%)
Število vseh glasov: 214Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!