Anonimen -> trojček (5.2.2006 23:41:49)
|
S partnerjem sva se pogovarjala o tem, da bi k sexsu povabila enega njegovega kolega. Jaz bi ful rada probala, čeprav imam kar nekaj predsodkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ta kolega mi je zelo privlačen, je tudi tak tip, da ne bi tega potem razglašal naokoli. Večkrat je bil že pri nama doma, tudi prespal je pri nama več dni, vendar do sedaj nismo prakticirali kaj takšnega. Moram povedati, da si skoraj vsak večer predstavljam kako bi bilo v troje... Problem je, ker ne vem kako bi reagiral partner. Sicer je to on predlagal (tudi njega), vendar se bojim, da ko bi do tega res prišlo, da bi postal ljubosumen. Zanima me kako moški gledate na to, da bi nek drug moški sexal z vašo žensko? Ali ne bi bili ljubosumni? Moj je rekel, da ne bi bil ljubosumen,vendar da bi se to moralo zgoditi samo enkrat. Vendar nisem čisto prepričana ali je res tako. Pa problem je,da tega kolega še nisva vprašala, če je za. Upam da bo, moj je rekel, da že dolgo ni seksal, če sploh že kdaj je.
|
|
|
|