|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Valentinovo
5.2.2006 17:21:38   
mojamoja
se bliža,  ga boste praznovale?
Za otroka bom spekla tortico v obliki srčka, midva pa bova po doooolgem času saaaaaaama odšla na večerjo.
Kaj pa ve?

Dež naj pada, sam da ti maš mene rad!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Valentinovo
5.2.2006 17:34:31   
tipajaz
Večerja v dvoje user posted image , že v soboto, varuška (beri; moja mami) je že rezervirana.

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2006 18:32:10   
Anonimen
Nič nebo poleg malega letosuser posted image user posted image

(odgovor članu tipajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2006 18:32:14   
*Neja*
Midva (oz. mi trije) gremo v soboto v CD na koncert Zorana Predina.

Uresničila se mi bo dolgoletna želja.

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2006 19:34:43   
tinkatonka
Midva pa Valentinovega nikoli ne praznujeva. A ga vsi praznujete?

A sva midva čudna? user posted image  

Nekako ta "praznik" za naju nima pomena.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2006 19:36:30   
Maček Muri
Meni se ne zdita čudna - ali sva pa tudi midva user posted image Meni ta praznik ne pomeni ampak res čisto nič.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2006 20:31:10   
lex
Midva ga tudi ne praznujema - mogoče kdaj pa kdaj med rjuhamiuser posted image , ker imam jaz tri dni prej rojstni dan in bi bilo malo too much, če bi hotla še tole.
No in tudi najin sinek ima rojstni dan februarja (danes), zato sem se letos odločla, da tudi mojemu user posted image  pripravima presenečenje v obliki darilca, ki ga bo Aleks spacal (ali bo to pozitiv - odlitek njegove rokice, ali pa nova risbica)user posted image  - da tud midva atija malo razvajva (temu je tud ta dan namenjen).

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2006 20:40:47   
anckabancka
Nama Valentinovo ne pomeni nič. Raje praznujeva najine osebne praznike: kdaj sva začela hodit, dan zaroke, poročni dan... user posted image

Ampak vseeno bom Valentinovo izkoristila in šla po eno malo tortico, da se bova malo posladkala.  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2006 20:49:38   
Anonimen
no js sem pa mojga zdele prašala kako bo zgledal...in je reku da mi bo skuhov mojo najlubšo večerjo - piščančja prsa v ananasovi omaki s smetano in pire, pa lepo bova povečerjala k bo šla tamala spat pa kako svečko pržgla, pa pol mogoče še kej user posted image  user posted image
pa kako malo darilce si bova kupila - js sem mu že kr rekla da rabm novo denarnico ker se mi je tastara strgala user posted image  kaj bom pa js nemu kupla pa š ene vem user posted image

(odgovor članu mojamoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2006 21:09:48   
Cikica
Midva greva na kakšno tortico,sama letos prvič po user posted image .Kupiva si pa vedno kakšno malenkost.user posted image

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2006 22:15:11   
Annny
Midva praznovanje Valentinovega združiva s praznovanjem njegovega r.d., ki ga ima tam okrog..ponavadi je to nekaj posebnega, ker na tortice in večerje že tako veliko hodiva. Darilo pa...hmmm..ga imam v mislih, nakup moram pa še realizirati.user posted image

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2006 22:21:44   
KODA
Ponavadi se obdarujeva s kakšnimi malenkostimi na temo Valentinovo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2006 22:35:41   
eva1
Midva sva se na valentinevo spoznala, začela najini vezo in letos bova praznovala 8 obletnico...šla bova na večerjo, pa dobro se bova posexala pa bouser posted image user posted image user posted image (pa mogoče bo čez 9 mesecev prišlo pravo  presenečenjeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2006 22:54:41   
borovnička
Midva se ponavadi obdarujeva s kakšnimi malenkostmi ali pa greva kam na kosilo ali večerjo.

Letos pa sem mu kupila mini otroške supergice in mu lepo zavila v valentinovem stilu. Otroške supergice pa zato, ker bo letos postal očka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravček user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2006 22:55:48   
Anonimen
Skupaj z njegovimi starši "undercover" načrtujemo, da mu kupimo avto (ne novega, seveda).
Če nam pa ne bo zneslo, potem mu bom pa na najino predpotopno Škodo zavezala pentljo in mu jo parkirala pod balkon. Na streho pa gajbo Laškega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2006 23:15:12   
lelaval
Midva Valentinovega v bistvu tudi ne praznujeva - podariva si le kako malenkost.

(odgovor članu mojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2006 7:22:00   
NATAŠI
Midva ga praznujeva z darilom (kakšen parfumček,rožica,..) in ponavadi sva šla na večejo. Letos pa ne vem še, bo čist spontano... večerja ali kino pa kar kaj .. škoda da je na torek user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2006 8:14:42   
MarijaPo
midva ga tud ponavadi ne praznujeva

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.2.2006 8:34:23   
Anonimen
Ne praznujeva Valentinovega. Pravzaprav mi gre ta zelo skomercializiran praznik malo na živce. Vse rdeče, sami kičasti srčki....
Midva mava valentinovo vsak dan! user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.2.2006 9:36:54   
pascalina
Midva sva se tako kot eva1 za valentinovo spoznala, tako da se malo pockrljava s kakšnimi torticami, greva na kakšen piknik, izkoristiva čas samo za naju. lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......