Anonimen -> RE: Ne smem ga ljubiti.... (11.2.2006 15:40:30)
|
Evo,da se spet malo oglasim.Tukaj sem ta,ki je temo odprla. Najprej hvala vsem za take in drugačne nasvete in da ste sploh prebrali mojo temo. Nisem pričakovala pozitivnih odgovorov,vidim pa da me ene 3/4 vas,ki ste odgovarjali tud približno ne razume. Izvzete so tiste anonimne,ki doživljate podobno,saj le če to doživljaš,lahko razumeš tako situacijo. Ne morem pa od vas zahtevat,da se vživljate v moj primer. Ne bom zdej spet dolgovezla in opisovala razmere doma,ki tud malo niso bile rožnate....pač ne razumete.... Hvala bogu imam osebo,ki ji lahko v živo zaupam,ki se lahko z njo pogovarjam,ki me pozna v nulo in katere mnenja mi pomagajo čez vse to.Osebo,ki me razume,me podpira in pobira kadar sm na tleh,mi svetuje in je zmeraj tu,kadar jo potrebujem. Kako se bo zadeva razpletla,bo prinesel čas. In pa Splišni,če je zate to otočje obnašanje...potem tud ti ne morš bit prov dost zrela.Zakaj že? Zgleda si oseba,ki se te čustva ne dotaknejo! A si tko 100 in 1000%,da se pa tebi to ne more zgodit? Mal razmisli.
|
|
|
|