Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 7.2.2006 18:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pomeni RTI?
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 7.2.2006 20:02:38
|
|
|
|
kepa*
|
Ne znam ti svetovati, kaj naredi. Jaz lahko samo povem, kaj bi jaz storila na tvojem mestu. Povedala bi možu, če me ima rad, bi razumel. Seveda pa je odvisno, kakšna je ljubezen med vama z možem in če je tebi sploh do tega, da bi se zadeva na tak način rešila. To pa najbolje veš ti sama.
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 7.2.2006 20:25:18
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Po mojem se moraš vprašati, kaj čutiš do svojega moža. Strasti so se ohladile, to je logično, pri čisto vseh se. Ostati pa mora medsebojna naklonjenost, spoštovanje...ljubezen, če tega ni, pol v zakonu nimaš kaj iskat. Lahko skočiš v strastno razmerje s svojim moškim iz sanj in fantazij. Seks bo poln čustev in strasti. Ampak tudi to mine, verjemi. Kaj ti svetujem?? Da si predstavljaš oba po prepiti noči v srbski restavraciji, ko je v sobi prepovedana uporaba odprtega ognja, kateri je tvoj, h kateremu bi dala takrat noge pogret? Eno je ljubezensko razmerje, drugo je pa partnerstvo v dobrem in slabem. jaz se podpišem kr pod post od kalba-nebi mogel bolje napisati!
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 7.2.2006 20:49:54
|
|
|
|
Grascakinja
|
Po mojem mnenju in izkušnjah se ogrevanje tuje postelje, ki je že tako ali tako topla, da ne rečem vroča, namesto da bi grel lastno posteljo, ki se je ohladila, dolgoročno ne obnese. Tudi objekt tvojih fantazij bo sčasoma postal verzija tvojega moža. Kalbo je dal res dobro primerjavo med sodelavko in ženo.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 7.2.2006 23:15:59
|
|
|
|
FRAČAFELA
|
Mene pa bode v oči...se nisem izživela, in vprašanje Kdo je kriv da se nisi izživela??? Jaz sme se izživela. Fejst. Dobila resnega pridnega fanta. Tudi on se je izživel. Skupaj sva bila 8 let. Pa mu je ušel pogled in tiček čez plot. Ni vse v izživetju. Nisva bila najstnika(jaz sem bila 18, on 23). Pa vseeno so se najine poti razšle. Ljubezen se je ohladila na njegovi strani. Jaz sem ga še vedno ljubila Ampak le eden ne more držati dveh skupaj. Velik sreče!
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 0:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je bilo isto. Ljubezen na prvi pogled. Občutek, kot da se poznava od nekdaj. Zaljubila sem se do nebes. On tudi. Poročen, dva otroka, lepa kariera. Jaz takrat še samska. Zavestno, sva se odpovedala drug drugemu, še preden se je kaj začelo. Hrepenenje ostane. Včasih greva na kavo, tudi slišiva se. Ampak se ne smeva, ker vedno, ko se vidiva se preveč razveseliva eden drugega. Veš kako pravijo - vsega v življenju ne moreš imeti. Tako je.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 11:13:44
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Veš kako pravijo - vsega v življenju ne moreš imeti. Tako je. Se popolnoma strinjam s tabo anonimna ampak danes je vse drugače veš,ozri se malo za mnenji, polno je takih nasvetov da moraš zagrabit kar vsako stvar ki ti zapaše in gledati samo NASE da boš bolje živel koga boš tako prizadel pa...kaj to koga briga, vsak po svoje, saj je moje življenje ... Pa ne leti to na avtorico teme ki jo je objavila prav tako ne na nobeno določeno osebo....zgolj branje foruma in obnašanje ljudi danes.
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 11:20:05
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj pomeni RTI? Rad/a te imam. Najbrž!
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 12:07:47
|
|
|
|
kalbo
|
Točn tko
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 17:39:03
|
|
|
|
tehnofil
|
Ljubiti ali biti zaljubljen. Ljubiti je čustvo, ki nastane z voljo medtem ko je stanje zaljubljenosti stanje bolezni saj v njej možgani sami sebe prepričajo, da je tista oseba naj,naj,. Še največkrat takrat, ko osebo zelo malo poznamo. Ker praktično nič ne vemo so v možganih praznine, katere možgani sami zapolnijo s predstavami. In ker smo nagnjeni k dobremi nam možgani manjkajoče dele napolnijo z najlepšimi predstavami (najlešimi za nas same), ki so večinoma daleč od resničnosti, In zato ko zaljubljenost mine gredo pari narazen ali pa z voljo zgradijo LJUBEZEN. Torej ne mešaj. Ljubiti je veliko več kot zaljubljenost. Ljubiti pomeni imeti človeka rad tudi z njegovimi napakami, medtem ko v zaljubljenosti napak ni. V to se spuščaš sama s svojim sanjarjenjem. Ukini sanjarjenje in vse bo šlo stran. Dokler pa se boš v sanjarjenju dobesedno naslajala se bo vse nadaljevalo do razpada tvoje družine. TOREJ SAMA SI TO DELAŠ. Takšna si in takšni smo. l.p.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 8.2.2006 17:55:35
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Povedala bi možu, če me ima rad, bi razumel. Tako lahkomisele odgovor je zelo nevaren. Naravnost rušenje vsega kar imaš, ker tu ne gre kako mož čuti do tebe, temveč kako ti čutiš do drugega. S svojo svinjarijo opravi sama. Samo slabiči se zapletejo in nato pa, da bi izpadli pošteni in odkritosrčni in najboljši, prenesejo vso težo na partnerja. To je podlo dejanje, podlejše od prevare same. In kaj naj bi mož razumel? Kepa! Torej ti boš moža razumela (ker ga imaš rada), da je zaljubljen v novo sodelavko in da ko se je včasih slučajno dotakne, čuti mravljince po telesu. Me reees zanima.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 10.2.2006 10:38:12
|
|
|
|
scuba
|
...več nas je, bolj so različna mnenja o stvareh, ki se nam zdijo enaka... v podobni situaciji sem bil tudi sam, le da v mojem primeru ni bilo otrok. Vsak primer govori zase....tvoj ima take argumente...moj take....vendar je včasih dobro, da poslušaš tudi srce. Jaz ga nisem...in me boli....še bolj pa zaradi dejstva, ko je rekla:....lahko bi poborbala, če bi imel pogum..... imela je prav...lahko bi....
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 10.2.2006 10:47:45
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: kepa* Povedala bi možu, če me ima rad, bi razumel. Tako lahkomisele odgovor je zelo nevaren. Naravnost rušenje vsega kar imaš, ker tu ne gre kako mož čuti do tebe, temveč kako ti čutiš do drugega. S svojo svinjarijo opravi sama. Samo slabiči se zapletejo in nato pa, da bi izpadli pošteni in odkritosrčni in najboljši, prenesejo vso težo na partnerja. To je podlo dejanje, podlejše od prevare same. In kaj naj bi mož razumel? Kepa! Torej ti boš moža razumela (ker ga imaš rada), da je zaljubljen v novo sodelavko in da ko se je včasih slučajno dotakne, čuti mravljince po telesu. Me reees zanima.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 11.2.2006 15:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,da se spet malo oglasim.Tukaj sem ta,ki je temo odprla. Najprej hvala vsem za take in drugačne nasvete in da ste sploh prebrali mojo temo. Nisem pričakovala pozitivnih odgovorov,vidim pa da me ene 3/4 vas,ki ste odgovarjali tud približno ne razume. Izvzete so tiste anonimne,ki doživljate podobno,saj le če to doživljaš,lahko razumeš tako situacijo. Ne morem pa od vas zahtevat,da se vživljate v moj primer. Ne bom zdej spet dolgovezla in opisovala razmere doma,ki tud malo niso bile rožnate....pač ne razumete.... Hvala bogu imam osebo,ki ji lahko v živo zaupam,ki se lahko z njo pogovarjam,ki me pozna v nulo in katere mnenja mi pomagajo čez vse to.Osebo,ki me razume,me podpira in pobira kadar sm na tleh,mi svetuje in je zmeraj tu,kadar jo potrebujem. Kako se bo zadeva razpletla,bo prinesel čas. In pa Splišni,če je zate to otočje obnašanje...potem tud ti ne morš bit prov dost zrela.Zakaj že? Zgleda si oseba,ki se te čustva ne dotaknejo! A si tko 100 in 1000%,da se pa tebi to ne more zgodit? Mal razmisli.
|
|
|
|
RE: Ne smem ga ljubiti.... 11.2.2006 15:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., bom, nasvet tako zrele osebe me vedno pripravi do razmišljanja o sebi.
|
|
|
Pedagogi.пеперутка16Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?Dobro. (
67%)
Slabo. (
33%)
Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!