Pupica -> RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) (23.2.2006 21:47:24)
|
juho je od 1 leta sama.Tut rekla je sama, sama, in se borila za žlico. Vse ostalo, pa je bilo tako, da sem jo vprašala a boš sama jedla , odgovor je bil NE!In mami, oči futrajta! Danes poje juho sama že kar nekaj cajta, in tut ni ne vem kaj polita, mogoče za dve mali žlički juhice na slinčku. Vse ostalo je pa čist odvisno od hrane. Solato lepo je z vilico ali žlico(odvisno od konsistence) Ampak juho in olato ima fullll rada. Ko rečem kdo bo jedel juhico, jo kr odnese v kuhinjo, in že pleza na stolček. vse ostalo, pa ponavad z vilico prebrska, mal v usta, al pa zlo počas v usta, tako da z najino pomočjo jemo kosilo 1 uro, in na koncu ko že v ta peto vzamem iz mikrovalovke pogreto hrano, ponavadi jaz dokončam. Zajtr je sama...večerjo se pusti isto pedenat kot za kosilo.Če je kaj dobrega(jajček, hrenovka, je sama), če so kosmiči, puding,čokolino morava mi2 futrat. Edino sadje...to pa vzame v roko čist vse kar ji dava in je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Vedno!
|
|
|
|