Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 6.2.2006 9:54:16
|
|
|
|
HuAnita
|
Aja, drugače sem pa tudi jaz najprej mislila, da imaš ti silno željo po 'everybody-spredi-zadi', ko sem videla ta naslov. Sem si mislila, tole Zaro pa razganja horny-hormon!
|
|
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 20.2.2006 20:42:15
|
|
|
|
ZARA
|
Morm vam povedat, da Zaronja že kak teden OBVEZNO sama je pri zajtrku in kosilu in ji gre super !! Sem full vesela, da jo vsaj 2x na dan ni treba futrat ... To tamala mojaaaaaaaaaaa iz Jovanke se je prelevila v pravo malo damo
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 20.2.2006 20:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
O, super, bravo, Zara! In kaj je zaleglo? Samo čas, a ne?
|
|
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 20.2.2006 21:06:02
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, Spliš...zgleda, da res čas vse prinese...ne bom se preveč hvalila, da ne bom jutr že zjutri vsa besna...upam, da bo šlo samo na gor
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 23.2.2006 21:47:24
|
|
|
|
Pupica
|
juho je od 1 leta sama.Tut rekla je sama, sama, in se borila za žlico. Vse ostalo, pa je bilo tako, da sem jo vprašala a boš sama jedla , odgovor je bil NE!In mami, oči futrajta! Danes poje juho sama že kar nekaj cajta, in tut ni ne vem kaj polita, mogoče za dve mali žlički juhice na slinčku. Vse ostalo je pa čist odvisno od hrane. Solato lepo je z vilico ali žlico(odvisno od konsistence) Ampak juho in olato ima fullll rada. Ko rečem kdo bo jedel juhico, jo kr odnese v kuhinjo, in že pleza na stolček. vse ostalo, pa ponavad z vilico prebrska, mal v usta, al pa zlo počas v usta, tako da z najino pomočjo jemo kosilo 1 uro, in na koncu ko že v ta peto vzamem iz mikrovalovke pogreto hrano, ponavadi jaz dokončam. Zajtr je sama...večerjo se pusti isto pedenat kot za kosilo.Če je kaj dobrega(jajček, hrenovka, je sama), če so kosmiči, puding,čokolino morava mi2 futrat. Edino sadje...to pa vzame v roko čist vse kar ji dava in je Vedno!
|
|
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 23.2.2006 21:54:31
|
|
|
|
ZARA
|
Ej, ti pa viv nehejta z vajinimi pridnimi otroci, ker mi zbijata moralo!
|
|
RE: Nobene želje nima...(jst jo pa mam) 24.2.2006 13:29:57
|
|
|
|
Pupica
|
a dej no Zara, pa nauš zdej rekla da Zara pa ni pridna. Kr poglej kuk t je spala!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?