Anonimen -> RE: luksuzna soba v MB porodnišnici (9.2.2006 16:39:49)
|
Pozitivne strani za MB porodnišnico: - osebje v porodni sobi 1A (prijazno, strokovno, upoštevajoč partnerja); ker sem prosila za alternativno sobo v svojem pismu porodnih želja, so me takoj, ko so sobo sprostili, celo preselili tja, čeprav sem že bivala skoraj uro in pol v drugi sobi, ni jim bilo težko; - mož in babica sta nonstop sodelovala, kako naj mi mož pomaga, da mi bo lažje; - vmes mi je babica prišla povedati, kdo vse je klical in povprašal zame od sorodnikov; - moje želje so upoštevali vse, ki so bile izvedljive; - na oddelku sestre zelo prijazne; - ker sem prebolevala hudo virozo oz. menda gnojno angino, so skrbele one za otroka prva dva dni; vendar se meni stanje še ni izboljšalo, zato so sestre same povedale zdravnici, da bodo še naprej skrbele za otroka, ker jaz nisem sposobna; zelo lepo od njih, čeprav to ni bila njihova naloga in jim ne bi bilo treba; - vedno so prinesle dodatek, ko sem pozvonila, ker je bil Nejc zelo lačen dojenček in je tako kričal, da so ga po celem hodniku slišali, jaz pa brez kapljice mleka zaradi antibiotikov in bolezni - nočna sestra ga je celo sama hranila, meni pa rekla, naj se spočijem Skratka, nimam kaj reči. Ko sem odšla, sem v knjigo pritožb in pohval napisala zelo dolgo pohvalno pismo, ker sem bila res zelo presenečena glede na to, kaj vse sem slišala o njih.
|
|
|
|