beba76 -> RE: varstvo in tašča (4.2.2006 21:21:15)
|
Se ti pridružim...tako da ti ne vem pomagati, kako čez to. Tudi jaz ga dam mami brez skrbi, pri tašči pa še ni bil in ne vem, kako bo, ko ga bom prisiljena dati tja (mama še žal ni v penziji). Vem, da ga ima zelo rada, a je ful vsiljiva (do vseh!!). Ko pridejo k nam, malega vlači in nosi proti njegovi volji. Vidim ga, da ji sili iz naročja, pa ga le noče dati dol. Če pa kaj povem, je pa ogenj v strehi. Tako da je pri meni menda to največja ovira - kar ne morem si predstavljati, kaj bo počela z njim, ko ne bo nobenega od naju zraven, da bi jo bremzal. Sicer pa tega ne bom vidla in bo nekoliko lažje, mali pa bo, če bo delal stvari proti njegovi volji itak to pogruntal in po moje več niti ne bo hotel ostati ta. Da pa bi ga pod silo puščala pri njej, pa ne pride v poštev. Pa še starejši hčerki je enkrat, ko je bila tam bolana, dala neko zdravilo, ki ji ga pod razno ne bi smela (ni prebrala, kaj piše na škatli - ji je kar dala, kar je imela doma) in zdaj ji pač ne zaupam več. A kot pravijo punče - prvič je menda najtežje, pol bo pa nekak šlo. Zase upam, da jo bom čimmanjkrat potrebovala.
|
|
|
|