|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Driska-3.dan
4.2.2006 11:25:26   
Špela
Moj dveletnik ima že 3 dni zelo močno drisko. V sredo je bil cepljen, ampak pediatrinja pravi da to dvoje ni povezano. Je živahne, veliko pije, je,...
Zanima me le kaj naj mu dam da bi omilila drisko? Previjam ga ves čas, da ima ritko čim manj vneto.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Driska-3.dan
4.2.2006 12:28:05   
Minkaa
Skuhaj mu čaj suhih borovnic, pa v lekarni se dobi mleko proti driski (recimo humana 9 in drugi). 

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 12:36:13   
Primoza
Res je, borovnice pa Nelit 60 mu pripravite - to je rehidracijski napitek, ki najbolje vrača tekočino. Dobi se ga v lekarnih v vrečkah, ki zadostujejo za dva deci vsaka.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 14:36:42   
Dadi
Pa kako prežganko mu skuhaj če jo bo jedu...Verjetno ste kje kakšen virus pobrali.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 15:54:09   
Jančika_
Pri nas je podobno. Danes je četrti dan driske. Kaka sicer samo 3-4x na dan, a takrat zelo tekoče (včeraj sem ga morala sleči v banji, ker je z vseh koncev teklo z njega). Včeraj popoldan sva mu dala suhe borovničke, kar tako za zobati, čaja ni hotel več kot nekaj požirkov. Borovničke same ima pa zelo rad in jih ves čas zoba.

Razlika se že pozna - danes sicer še ima drisko, a ne več vodeno. Je pa tudi živahen (kar preveč, če vprašaš mene, ki sem se tudi nalezla in predvčerajšnjim bruhala celo noč...). No, danes sva mu dala še dva koščka 70% čokolade. Če ga to ne bo zaštopalouser posted image ...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2006 17:27:32   
Špela
Nelit mu dajem, borovnice ne v čaju ne suhih ne spravi vase, ker pri nas so vse sadne stvari bljak, s čokolado sem pa prej probala, pa še ni učinka. Sem mu pa dala jedilno. Zdajle bom pa probala prepečenec, ker mi je zmanjkalo idej. Vem da so dobra tudi postana jabolka in njihov sok, pa če mulček ne mara. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2006 18:35:26   
Primoza
Še eno zdravilo proti driski je tolikokrat opljuvana pijača - Coca cola.

To ni šala.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?