|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varstvo KR
3.2.2006 23:00:19   
urška
Ali mogoče pozna katera kakšno fino varuško v KR, po možnosti na Primskovem?

Ja iz danes na jutri sem dobila službo, varuška, ki je bila v igri pa je zbolela.

Zdej me pa malo skrbi....user posted image

Lahko mi pišete na privat....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varstvo KR
4.2.2006 8:31:30   
tascha
Ko sem jaz kak mesec nazaj iskala za našega vartvo, sem v Gorenjskem glasu dobila eno št. neke gospe in sem poklicala. Je pa na mojo žalost iz Šenčurja!user posted image Drugače pa tak glas (je nisem vidla, samo slišala), da bi ji kuj zaupala otroka. user posted image Če mogoče poznaš koga iz šenčurja in ti to ni predaleč, vprašaj in probaj pridet do te gospe. Mi je še povedala, da je do sedaj merkala domače, pa da stanuje v hiši na koncu vas iz velikim vrtom. Sem pa šla gledat in sem na žalost vrgla tel. že stran.user posted image
Če pa ne dobiš, pa probaj dat oglas v Gorenjski glas, men se jih je kar nekaj javlo.user posted image
Imam pa še eno tel. od neke gospe iz Bitenj (vem, da je iz drugega konca kot ti želiš, a če ne dobiš drugega user posted image ) in ti jo lahko posredujem.user posted image
Če želiš, mi piši na privat.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2006 8:33:41   
tascha
Aja, v telefonu pa imaš še vse tiste številke, ki sem jih takrat klicala in če te res zanima za tisto gospo iz Šenčurja, ti jih lahko napišem in boš probala, katera je prava. user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2006 12:01:53   
urška
tascha a veš morda koliko računajo te gospe; jaz sicer imam eno opcijo dokaj blizu, ampak je pa cena previsoka pa sem zato mislila da še malo poiščem naokrog....

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2006 15:19:07   
tascha
Una gospa v Šenčurju se mi zdi, da je rekla da 45.000, una v Bitnjah je rekla, da sploh ne ve, kakor bi hotla, da bi dala user posted image . Sem pa dobila še več klicev iz Planine pa se je cena gibala tam okrog 40.000.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2006 0:07:12   
urška
no sej to bi še nekako šlo....
moja bi imela okoli šestdeset.....to mi je pa malo preveč.
ja pa ni v kranju...

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2006 8:14:16   
tascha
Če želiš tel., mi piši na privat, pa ti jih pošlljem.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 21:31:16   
urška
zaenkrat hvala, se mi je odprla ena opcija...če pa bom slučajno rabla pa povem...user posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?