vzmetnice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

pikica123 -> vzmetnice (3.2.2006 22:00:58)

Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera izkušnje s firmo Medici hause d.o.o. Razen tega,da se ukvarjajo z nagradno igro,med drugim prodajajo tudi vzmetnice, ki so ortopedske in vrhnji del je iz merino ovce. Ker kupujem novo vzmetnico so mi napisali ponudbo,do ponedeljka se pa moram odločiti,saj je trenutno vzmetnica v akciji. Napisati sem mogla težo moža in sebe,saj je vsaka stran prilagojena,glede na težo. Cena za 180x200 = 180000sit, oz. na obroke za 1 leto 17000sit/mesec.
Če ima katera kakršnekoli izkušnje,naj mi prosim pove.
Hvala za odgovore!

Lp

rey -> RE: vzmetnice (15.2.2006 23:05:09)

Mislim da je fora vseh prodaj od vrat do vrat v tem, da ti isti izdelek ki ga dobiš v trgovini 10x ceneje podajo nadražje kar se da. tako je pri tistih sesalcih za 500.000 in vseh ostalih stvareh. Če je to vzmetnica iz lateksa, jih pojdi raje pogledat po naših trgovinah. So dosti cenejše, nekatere tudi ne, vendar jih lahko preizkuš. Jaz sem imela prej Hitex in sedaj Slovensko posteljo. S to sem bolj zadovoljna, Hitexova je bila pretrda. Moraš poskusit, da vidiš kaj ti ustreza. Jaz pravim, da se na moji v eni uri tako spočijem, kot če bi spala celo noč.

Stran: [1]