|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pionirska čepica in Tito:)
5.2.2006 18:00:53   
Gina
Ja, imela sem titovko in rutico. Zaprisego sem izpustila, ker sem ravno takrat imela norice.user posted image  Spomnim se, ko smo mahali Titu ko se je vozil v avtu čez lj., spomnim se, kako smo vsi jokali, ko je umrl in se spraševali, kaj bo pa zdaj. Spomnim se vseh časopisov takrat, črnih slik čez dve strani. Spomnim se partizanskih filmov, predvsem se pa spomnim skupne zavesti - vsi za enega, eden za vse. Ampak tega se spomnim v zavesti in delovanju ljudi. Večina ljudi je privoščila drugim dobro in večina je bila srečna s tistim, kar ima in veččina je bila dobrovoljna in pirjazna. Kljub skoraj praznim trgovinam. Spomnim se, da sem enkrat brez vprašanja kupila bratu en majhen plastičen avtomobilček, ker je tako zelo sitnaril, da bi ga imel, pa je bil tak halo doma, ker nismo imeli denarja zanj, da nisem pozabila do danes. Ampak smo bili srečni kljub temu. imeli smo druge vrednote. In Tito je bil simbol za te vrednote, za svobodo in skupno zavest, privoščiti vsakemu dobro. Tako zelo so bile še v tistem času žive grozote vojne, da so bili ljudje srečni, ker so imeli en drugega in svoj mir in ljubezen in celo kak pralni stroj in streho nad glavo. Fajn je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.2.2006 19:55:35   
Moyca_
elanor sem mislilauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.2.2006 22:54:14   
sana_lena
Jaz se pa spomnim tega, da bil Tito zame nekaj zelo mogočnega, verjetno še posebej zato, ker je bil že mrtev, ko smo mi postali pionirčki. Meni je bilo "najtežje", ker nisem izpolnila vseh zahtev Tita, ki so bile zapisane na prvi strani izkaza. Vedela sem, da že prvo nalogo- pridno učil, ne izpolnjujem. Sem pogruntala vse finte, da nisem doma slučajno naredila kakšne domače naloge, kaj šele, da bi bila sposobna ljubiti domovino- eno izmed naslednjih nalog. Vedno, ko smo dobili izkaz v roke in sem videla te njegove besede, sem se prepričevala, da Tito ne ve da ga biksamuser posted image . Čeprav takrat nisem verjela v boga, se mi je zdel Tito v tistem trenutku, kot bog, ki vse vidi. Dobro, da smo dobili izkaz v roke samo dvakrat na letouser posted image .

Sem šla točno pogledat naloge:
"Prvič: Vaša naloga je, da se učite. Le kdor se uči, bo kaj znal. In le kdor kaj zna, bo lahko služil domovini.
Drugič:Naučiti se morate ljubiti svojo domovino. Domovina je prelivala kri za svobodo.
Tretjič: Postati morate takšni, kakršni so bili vaši tovariši mladinci med bojem."
Tito
Ja za tretjo pa se mi zdi, da sem mu malo zamerila, saj sem si predstavljala, da zahteva od nas, da se streljamo, pa sem si mislila, če si pa ti takšen, pa se meni ni treba tako zate potruditi- vedno sem si našla izgovoruser posted image .

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?