Mina1 -> RE: Kdaj povedati delodajalcu? (3.2.2006 13:02:17)
|
Če nosečnost poteka normalno, torej če recimo nisi na bolniški, se nekako pove tam po treh mesecih, ko so prva čekiranja že za tabo. Oz. to je čas, ko lahko pride do kakih zapletov, ss in podobno. Recimo, če pride do zapleta, je bolje, da ne vedo vsi, kaj se je zgodilo, ker nikoli ne veš, kaj si kdo v resnici misli in podobno. Če pa imaš recimo rizično nosečost, težave in podbno, pa si na bolniški in tako, je fino povedati nadrejenemu, kaj in kako. Lahko lepo razložiž, da te recimo samo nekaj časa ne bo, ali pa da te do nadaljnega ni. Jaz sem imela obe nosečnosti rizični, sem bila na bolniški in sem torej MORALA povedati nadrejeni, čeprav sem si želela, da bi ona izvedela najpozneje. Me pa res ni bilo cca 6 mesecev, sem prišla nazaj proti koncu. Je bilo pa zoprno, ker so me non stop klicali, da morajo oni točno do minutke vse vedeti, pa sem jim rekla, da me do nadaljnega ni, karkoli že to pomeni. "Torej, mogoče me ne bo 1 mesec, lahko pa bom odsotna tudi 3 ali več mesecev" - tako sem jim povedala jaz. Pomembno je le to, da se čuvaš ti in da čuvaš svojo pikico, ostalo bo počakalo. Lepo nosečnost do konca ti želim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|