Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 20.4.2006 10:07:07
|
|
|
|
tamala83
|
na pripravništvo sem čakala eno leto, po opravlenem pripravništvu sem se takoj zaposlila v isti ustanovi
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 2.5.2006 11:16:41
|
|
|
|
nina6
|
Prvo službo sem dobila 6 mesecev po končani srednji zdravstveni šoli, vendar v drugem kraju. V svojem kraju sem dobila službo čez 2 leti. Oboje brez VIP
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 12.5.2006 10:47:36
|
|
|
|
Laubica
|
Takoj po šoli pripravništvo in potem zaposlitev vnekoč državnem frizerskem podjetju kot frizer
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 2.6.2006 7:32:13
|
|
|
|
srki
|
7 mesecev po končani šoli-še zdaj sem v isti službi
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 20.6.2006 22:39:24
|
|
|
|
KIRA
|
kakšen VIP? če bi imela VIP,, ne bi sedaj jamrala, ker sem brez službe. pripravništvo sem iskala 6 mesecev, 1. zaposlitev tudi 6 mesecev, sem pa ostala 6,5 let.
|
|
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 26.6.2006 15:48:49
|
|
|
|
Maleal
|
Na pripravništvo sem čakala eno leto,po končanem pripravništvu sem ostala na istem delovnem mestu,kjer sem še danes.
|
|
RE: Koliko časa smo iskale prvo službo? 26.6.2006 16:19:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič. Sem imela štipendijo (brez VIP) in sem šla takoj po faksu delat. Sem še sedaj v isti firmi, samo tri imena so se zamenjala....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?