Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 9:52:20
|
|
|
|
Ines.
|
Kje v tem cajtu kupiti plavalni obroč? Obletala sem že vse otroške štacune (Baby center, Pikapololonica, Ariel,...), pa ga nikjer nimajo, in pol me prodajalke še zaboden gledajo, kaj mi bo to sredi zime. Pa jim povem, da rabim za sedet, če bom slučajno šivana. Pol se je vsem logičn zdel in bodo to zrihtale, ampak žal ne to sezono, jest pa zdej rabim. Sicer ga imajo v Odeji iz blaga, samo nekatere mamice pravijo, da ni prav fajn, da so otroški za napihnit boljši, pa še cenejši. Če veste za kako trgovino, kjer ga imajo, bi bla zelo vesela. LP, Ines.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 9:56:46
|
|
|
|
bskrle
|
V atlantisu je trgovina, kjer imajo kopalke in vse za plavanje. Vprašaj v Sanolaborju ali Simpssu - morda imajo tam kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 9:56:48
|
|
|
|
deily
|
Pred mesecem sem videla v avstriji v kiki. Poglej malo
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 10:01:38
|
|
|
|
alisia
|
Jst sm ga tud iskala. Pa niso tud niker meli. Grem pa še v Atlantis pogledat. Lp
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 10:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
V Atlantisu imajo Fredove obroče, ti so malo predragi za pod rit (6.500 SIT). Sem jih ravno pred dnevi gledala. Ampak imajo tudi rokavčke, pa tiste rešilne jopiče ali nekaj takega, morda pa imaju tudi navadne obroče, čisto možno.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 10:46:10
|
|
|
|
F*S*M
|
Kaj pa če bi pogledale v kakšnem interšparu ali pa mercator centru, je vredno vprašat mogoče majo pa v skladišču kaj
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 11:33:39
|
|
|
|
eya
|
Pa verjetno jih imajo v katerikolih toplicah, če imajo tudi trgovino zraven (v Čateških in Šmarjeških jih imajo). Lp!
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 3.2.2006 13:13:08
|
|
|
|
Ines.
|
Punce hvala za pomoč. Upam, da jih imajo v Atlantisu. Iana, v Mercatorju jih nimajo, bom pa še povprašala v Sparu, če jih v Altlantisu ne bi imeli.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 7.2.2006 11:27:39
|
|
|
|
joca
|
tukaj jih lahko narčiš. greš pod plavalni pripomočki in imaš vse pa še ceneje. http://www.plavanje-dojenckov.com/
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.2.2006 11:48:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 7.2.2006 12:13:27
|
|
|
|
Valeri
|
Tudi sama sem imela isti problem. Po porodu sedenje brez obroča ni bilo možno, tako, da smo obrnili vse trgovine in na koncu obroč dobili v trgovini DIRENDAJ, imajo jih pa tudi v 199 SHOP. Val
|
|
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 7.2.2006 12:22:01
|
|
|
|
arielca
|
Moja kolegica ga je pred kratkim dobila v Obiju.
|
|
RE: Kje kupiti otroški plavalni obroč? 7.2.2006 17:56:58
|
|
|
|
joca
|
Sorry sem narobe prebrala. Sem mislila da rabiš obroč za dojenčka za plavanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
sindarinKaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?izberem igračo (
48%)
določim okvirno ceno (
24%)
izberem trgovino in potem poiščem igračo (
15%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!