tinaaja -> RE: jaz bi se še enkrat poročila (7.4.2006 13:19:53)
|
hmm.. ne vem, ce sem jaz najboljsi glasnik za te priprave, ker sva na zalost naletela na obupne predavatelje, ki jim je uspelo zanimive in zivljenjske teme narediti obupno dolgocasne. Lahko pa zagotovim, da niso vsi tecaji tako, ker poznam pare, ki jim je bilo vsec in tudi midva sva sla tja s takim pricakoavnjem.. Pri nama smo imeli stare predavatelje, in malo je duhomorno poslusat 70letnega patra, ki razlaga o vzgoji otrok.. saj vsebina morda se, ampak nacin je bil pa pod kritiko... pater merkerlj je bil super, pa film o spocetju in prvih 9 mesecih tudi.. ampak kot receno, mislim, da bi morali izboljsati nacin podajanja vsebine.. vec info si lahko ogledate tukaj: http://www.rkc.si/zakon/tecaji_LJ.html teme so dejansko zivljenske in ni vse bog, bog, bog.. na zacetku se prebere berilo, ki je povezano s temo predavanja tistega dne potem pa predavanje.. teme pa: odnos, otroci, partnerstvo, zakon in zakrament sv. zakona.. nekaj tazga.. predavatelji se menjajo.. cena 4000 sit na par. pa se to: bila nas je okoli 60, kar je mene ful presenetilo, ker sem pricakovala majhno grupico.. lp
|
|
|
|