lelaval -> RE: Odlocne-ZAKAJ??? (3.2.2006 9:01:12)
|
Taška - hvala za izčrpen odgovor. Hvala tudi vama - Muki in Alt. Vem, da leti to predvsem name (in mogoče še dve). Kot si ji lepo razložila, ji bom jaz tudi še enkrat. Pri moji višini (158 cm) je idealna teža 48 kg (če uporabljamo že prastari način obračunavanja: višina - (minus )110). In, če sem vesela, da sem prišla do 55 kg (želja je 50 kg - teža pred zadnjo nosečnostjo, da vsaj garderobe ne rabim kupovat), potem mislim, da z mano ni nič narobe. Nikoli nisem bila ful suhica, imam večjo rit (očitno je to dedno), in celulit (po porodu od pasa do kolen). in, če se želim samo tega znebit, mislim, da zopet ni nič narobe z mano. Kar pa se tiče zdrave prehrane - zavedam se tega pomena in že 6 let hrano ločujem (a do zdaj nikoli nisem imela nobene diete), saj imam 3 otroke in se še kako zavedam, da me bodo še potrebovali, jaz pa tudi nočem zamudit njihovih matur, porok, otrok,.. Čeprav sem stara 31 let, se zavedam zdravja, saj sem pri 27 že imela prve rakaste celice, ki pa so mi jih hvalabogu pravočasno odstranili. Tukaj nisem mogla nič (raka imamo itak že v družini), vem pa, da se z zmanjšanjem telesne teže lahko izognem prenekateri drugi bolezni. Zdi se mi res neumno, da eni svoje misli še napišete, če ne poznate vseh vzrokov. Že dolgo nisem več pubertetnica (pa tudi razmišljam ne tako), da bi s stradanjem, bulimijo ali anoreksijo uničevala svoje telo. Preveč se imam rada
|
|
|
|