ne morem verjet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lutka -> ne morem verjet (2.2.2006 22:27:54)

......kako nepošteni so še vedno nekateri ljudje.[sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif]

Oče je pri Benu Toplak s.p. iz Loč, naročil in tudi plačal vrata (240.000 sit). Ker vrat ni in ni bilo, ga je seveda poklical in ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mu je zagotovil, da vrata bojo. Sedaj je že februar tip je nedosegljiv na vseh telefonih, vrata firme so zaklenjna. V glavnem nihče ne ve kje je.

Sem šla brat na forum o podjetništvu in tudi tam nekdo piše kako ga je taisti "nategnil".

Saj ne vem, kaj naj storim. Očetu bi rada pomagala, preko pravne poti pravijo, da se ne splača, kaj mi torej preostane??????[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif]

sem se morala malo skašljat, mater, oče je poštenjak, moral je pošteno delat za ta denar, pa se najde ena budala, pa ga ogoljufa, brez slabe vesti [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif]

lp

Moyca_ -> RE: ne morem verjet (2.2.2006 23:26:16)

ej sranje
pokliči na pro- plus (poptv), bodo sigurno kaj raziskali

Anonimen -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 3:43:43)

Vse se lahko ugotovi, ampak če "gospod podjetnik" nima več denarja, potem si oškodovanci ne morejo nič pomagati s podatkom, kje se človek nahaja in podobno.
Da je tvoj oče za 240 jurjev krepko delal, rada verjamem, saj moram jaz tudi. Kljub temu pa to ni znesek, zaradi katerega bi mu kdo zavil vrat. Kako je pa s sodišči, pa vemo.
Jaz bi mu zagrenila življenje na drug način (potem, ko bi ga našla, seveda). In to z malenkostmi, ki niso kaznive, ti pa vsak dan tako"dvigujejo pokrov", da na koncu rajši plačaš, samo, da bi imel mir.

CUKRČEK -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 7:39:46)

Jaz pa nečesa ne razumem: kako hudiča lahko dajete take vsote denarja v naprej?????? OK, pač daš nekaj malega za aro ne pa 240 jurjev?!?
Jaz v naprej en dam nič....ko prevzamem robo pa pošteno plačam.

Drugače pa sočustvujem s tvojim očetom. Res ni več poštenosti na tem ljubem svetu.

Anonimen -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 8:12:19)

Se 100% strinjam s Cukrom. Hudo je tole, sam jaz tud ne bi plačala...

lutka -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 8:13:07)

cukerček, saj imaš prav, ampak ker je plačal takoj, je imel 8% popusta. So nam pa prej že ti delali okenske police in žaluzije pa je bilo vse vredu.

Tudi jaz sem pri Satlerju okna in vrata plačala prej, ker je bil popust. Je pa res, da si pač siguren,ker ti človek napiše račun in če si imel od prej dobre izkušnje ne pričakuješ, da te bo pa v drugo "nategnil" [sm=smiley7.gif]

lp

lelaval -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 8:43:05)

Se podpišem pod Cukrčka - nič plačevat vnaprej,

tanikaa -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 8:52:02)

A veš komu se plačuje v naprej ? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ne, saj se hecam.  Vem da ti ni lahko. Samo pomagati pa glih ne moreš. Žal.

KODA -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 21:11:54)

Matr so eni [sm=smiley30.gif].
Nikoli ne plačevat vnaprej.
Upam,da boste rešili problem.

snorlax -> RE: ne morem verjet (3.2.2006 21:21:00)

Lutka, če veš, kje ded stanuje, naj gre oče na dom in mu še enkrat lepo reče, da ga bo prijavil na policijo. In če vseeno ne bo naredil vrat oz. ne veste, kje živi, ga resnično prijavite. Verjetno niste edini, ki jih je "nasral".

Upam, da boste rešili pozitivno za vas! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

matahari -> RE: ne morem verjet (6.2.2006 11:40:09)

Prvo ga prijavi na obrtno zbornico, potem ga daj v okrajni časopis..vrata in denar bo tvoj oče verjetno pozabil imel pa bo osebno zadoščenje, da je tipa onemogočil za zdaj in v naprej...za tožbo se tudi jaz nebi odločila, ker če slučajno nima nič boš plačala še odvetniške stroške..

Stran: [1]