[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2006 17:10:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Andra -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 17:14:31)

Jaz bi šla do profesorja in želela izpite na vpogled in njegov komentar, kaj si delala narobe.
Če ne gre drugače, bi želela zagovor pred komisijo. Amapk to je skrajna pot...

Moyca_ -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 17:29:54)

na kateri fax pa te hodiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 17:52:15)

Ja, že eni 2 ali 3 leta velja to pravilo na Univerzi v MB, da lahko samo 10x delaš en izpit. Prej je veljalo samo na Univerzi v LJ, vendar tam še sedaj velja samo 5x. Si predstavljaš ta strah????? Jaz sem namreč vpisana v LJ.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2006 18:16:59)

Anonimen -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 18:31:45)

Jaz bi šla na govorilne.
Sama sem imela samo pri dveh izpitih probleme, oba sem naredila v tretje in sem prepričana, da tudi zato, ker sem šla na govorilne k profesorjema. Pri obeh izpitih sem bila že na prvem roku prepričana, da bom naredila najmanj z 8, pa sem padla. In sem šla na govorilne, pregledala teste s profesorjema, pregledala moje odgovore, jih argumentirala, se obakrat skregala, ker sem videla, da sem znala. Seveda mi ocen nista popravila, sem pa na naslednjem roku naredila izpit.
Če drugega ne, točno vidiš, kakšen tip in vsebino odgovorov profesor pričakuje.

lex -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 19:13:11)

Kdo vas ma didaktiko???

Nas je imel Tancer (neki stari profesor), pa smo prvič vsi šli samo gledat. Pa saj ni tak hudo, menda se je pa ja boš naučila in naredla ta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] fax. Mal pomisli in si probaj snov zapomnit iz prakse (na primerih v realnosti in boš vidla, da gre lažje), sam ne obupat.

Naty*Taja -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 20:24:34)

Kdo hudiča te pa ma? A mogoče Kramar? Al ona baba?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2006 20:41:13)

Naty*Taja -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 20:44:43)

Definitivno je Grmekova kriva!Se baje strašno rada zafrkava s študenti. Ti kr do nje stop in jo izprašaj. Me pa čudi , da že nisi vsaj ko si tretjič padla šla k njej!Mene je hvalabogu imela samo seminar in  že tam je tak komplicirala, da joj!Dej jo mal skurci!!

frutka_ -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 21:34:14)

hehehe..imam ga v žepu! 8-ko sem dobila! Pri M. Tamcerju. Zelo v redu proesor.
Absolutno naaaajboljše profesorice pa so mi bile Lepičnikova, Brumnova, Bezenškova in Fištravec pa Vrlič in Cugmasova. Predavanja so bila super!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (2.2.2006 21:40:11)

Bubabaya... A to maš splošno didaktiko?
Pojdi na govorilne pa se zmeni za ustnega... je baje lažje....Ena moja sošolka je šla k njej namest h Kramarju... pa jo je prosila za ustnega.

Pa nč jokat... jaz sem delala en izpit 12x (še pred tem pravilom).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.2.2006 23:36:23)

Naty*Taja -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (3.2.2006 22:50:32)

Ja ti presneta baba. Pa sploh ne vem, ka tak komplicirajo s to splošno didaktiko, ko ti sploh nič prav ne pride v praksi!Mene je mel Kramar - namest njega je pol tale k--- prišla, in sem tudi trikrat delala. Je tak kompliciru!!
No si se ji pa menda kej zasrala, tak da bo verjetno res najbolje kak komisijski, če te bo še **** - sej če znaš ni panike. Drugače ti pa morem povedat, da sem jaz nalažje švinglala v zeleni in onih "štengastih" predavalnicah.
Je pa res, da moreš znat.
Upam, da čimprej zrihtaš in se je rešiš.

mojcaziga -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (3.2.2006 23:02:40)

Sama  sem bila sicer na dvopredmetni in je imel Kramar. Vsi so me ful strašili, da je to najtežji predmet,................in jaz pametnjakovič sem si ga pustila za septembra, bil pa je pogoj. Zapiske sem si enkrat res dobro prebrala, na izpitu pa sem popisala celo polo in mu risala razpredelnice,...............
In seveda bila sem prepričana, da bom pogrnila na celi fronti. Oči so mi skoraj ven padle, ko sem videla, da sem ga opravila, ampak pravi šok je šele sledil. Ko sem prišla v kabinet vpisat oceno, mi je rekel naj se vsedem in me vprašal kako mi je ratalo - pojma nisem imela kaj je s tem mislil in kaj naj odgovorim. Po minuti tišine mi je čestital in povedal, da sem v tistem letu bila edina, ki je dosegla vse točke in dobila sem prvo 10.
Do sedaj najlažje opravljen izpit.
Kar pa se tiče Grmekove - pri njej ni univerzalnega recepta. Pri nas rednih je ful gledala na prisotnost, ni je pa preverjala. Z menoj je bila vedno ful prijazna, ker sem bila večinoma  na seminarjih, je znala bit pa ful [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Vsekakor bi na tvojem mestu šla do nje in jo povprašala po napakah in upala, da velja rek lepa beseda lepo mesto najde.

Lp, Mojca

Stran: [1]