mojcaziga -> RE: zdaj mi pa živčki s polno paro delajo (3.2.2006 23:02:40)
|
Sama sem bila sicer na dvopredmetni in je imel Kramar. Vsi so me ful strašili, da je to najtežji predmet,................in jaz pametnjakovič sem si ga pustila za septembra, bil pa je pogoj. Zapiske sem si enkrat res dobro prebrala, na izpitu pa sem popisala celo polo in mu risala razpredelnice,............... In seveda bila sem prepričana, da bom pogrnila na celi fronti. Oči so mi skoraj ven padle, ko sem videla, da sem ga opravila, ampak pravi šok je šele sledil. Ko sem prišla v kabinet vpisat oceno, mi je rekel naj se vsedem in me vprašal kako mi je ratalo - pojma nisem imela kaj je s tem mislil in kaj naj odgovorim. Po minuti tišine mi je čestital in povedal, da sem v tistem letu bila edina, ki je dosegla vse točke in dobila sem prvo 10. Do sedaj najlažje opravljen izpit. Kar pa se tiče Grmekove - pri njej ni univerzalnega recepta. Pri nas rednih je ful gledala na prisotnost, ni je pa preverjala. Z menoj je bila vedno ful prijazna, ker sem bila večinoma na seminarjih, je znala bit pa ful [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Vsekakor bi na tvojem mestu šla do nje in jo povprašala po napakah in upala, da velja rek lepa beseda lepo mesto najde. Lp, Mojca
|
|
|
|