|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BETA hCG
2.2.2006 16:30:48   
Liona
Pozdravljene,

sicer ne vem, če ste pravi naslov za zapisano vprašanje, ampak kljub vsemu. Boste že vedele. user posted image  V krvi imam 5.4. točke hormona BETA hCG. Za nosečnost je potrebnih baje 20 in več. Sestra mi je rekla, da lahko imam kakšne hormonske spremembe ali pa je šlo za zgodnji ss. Ultrazvok imam naslednji teden. Ampak meni je danes grozno sabo. Vsaj 2x sem že bila na tem, da bom bruhala. Ne paše mi kava, čisto nič. Če kaj pojem je za trenutek bolje. V prsih me še vedno ščemi.
Mogoče katera ve, v katerem primeru je je omenjeni hormon še lahko prisoten? Mene zdaj panika, da ni z mano kaj narobe  user posted image  Iskala sem po internetu vendar je v večini povezan le z nosečnostjo. Ničesar nisem našla.

Hvala in lp,

Liona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BETA hCG
2.2.2006 18:39:41   
smrček
Evo pred seboj imam izvid beta hcg-ja. Normalana vrednost je do 20, če si noseča, mora biti tvoje vrednost  bistveno večja. Moj je bil 325 zjutraj, popoldan sem imela pa SSuser posted image .
Običajno se meri beta Hcg v razmaku dveh dni, na kar mora zadnja vrednost presegati prvotno za 50% in več, to pomeni da ti hormon narašča in se nosečnost nadaljuje.
Upam, da te nisem prestrašila, ampak jaz bi bila malo tečna in bi poklicala G, da te ne bo skrbelo.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 19:04:53   
Liona
Hvala za odgovor smrček. Žal mi je zate in za tvoj ss. z. hudo mi je, da se ti je to zgodilo. Ne, ne. Nič me nisi prestrašila. Izključili so IMN in kakšno vnetje. Tega ni. Ultrazvok imam naslednji teden, čeprav sploh ne vem zakaj. Tudi user posted image  smo izključili s tako nizko vsebnostjo hormona, razen če bi komaj zanosila (torej v roku zadnjega tedna). 
Mah, enkrat bo že uspelo. Vsaj upam.
Aja, meni je bilo rečeno, da BETA hCG drugače v krvi ni prisoten (razen ob hormonskih spremembah in user posted image ...). Ne vem.

Drži se, Liona

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 21:20:01   
KODA
Na 28 dan ciklusa sem imela izvid ß-hcg 49.Nato drugi dan je bil 102,še nslednji dan pa 210.Nato so me pa nehali kontrolirat.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 8:04:25   
Vilma
Hm kolikor je meni znano so vrednosti beta HCG pod 10 negativne.
Vrednosti med 10 - 40 so tako imenovana siva cona, ki zahtevajo nadaljnje spremljanje hormona dokler se ta ali ne spusti pod 10 ali dvigne nad 40.
Vrednosti nad 40 pa zaznajo nosečniški testi.

Mislim da je vrednost 5.4. negativna.
Ni mi pa jasno, zakaj ni 0 user posted image  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 8:54:26   
biba77
Kot pravi Vilma.
Tvoj izvid je, ZAL, negativen.
Upam, da gre za kasnejso zanositev in bo vrednost se narasla. V nasprotnem primeru pa - glavo gor!
user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 14:36:35   
Liona
Ja, ja, že vem, da je negativno. razen, če bi bila pozna nosečnost. Tik pred user posted image . Bomo videli na ultrazvoku. Če ni, bo pa drugič user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.