|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzrok bolezni
2.2.2006 15:46:58   
tasika12
Pozdravljene,
meni pa se poraja vprašanje: zakaj otroci zbolijo? Kaj delam narobe, tako mi je hudo ko gledam našo bolano bebo (z vnetim grlom, težko diha, zamašen nosek, kašlja). Kaj naj naredim da drugič ne bo več bolana?
Hvala.
Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzrok bolezni
2.2.2006 15:52:55   
total
Ved da ti je hudo,sam nimaš kaj,pač ji je pala odporost in je bol občutljiva,saj bo.Mi smo bili do zdaj samo 1x bolani in takrat sem bila čist puf in upam,da tako ostane.Saji bo kmalu bolje.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 16:20:25   
KODA
Pri nas imamo 1x letno dobesedno začaran krog.Virusi skačejo od enega k drugemu.Eden se pozdravi,že drugi zboli.Tako,da se vse skupaj samo prenaša.Zdaj se nam že to vleče od Božiča.Evo,ravno zdaj se je tamali pozdravil,je danes že tastarejši zbolel.Je že kar zdajle šel spat,ker ima vročino 38.5.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2006 20:59:05   
lelaval
Ko je enkrat imunski sistem oslabljen (za kar je dovolj že en prehlad), je telo bolj dovzetno za viruse. Teh pa je na miljone in vsake 3-5 dni lahko *fašeš* novega. In si v začaranem krogu do pomladi - ko v zraku ni več toliko vlage, ker ima sonce že svojo moč. Pri virusih pa žal antibiotiki ne pomagajo.

Če pa želiš mnenje moje tašče, zakaj so otroci vseskozi bolani (ki pa je pravilno seveda, ker drugače ne more bit) - si kriva sama, ker bi kot mati morala vedet, da si s tem in tem otroku to sama povzročila.
Ljubim taščo kot user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 23:32:08   
Moyca_
user posted image user posted image  kaj se hecaš. Kaj pa naj jaz rečem. Mali bolan na antibiotikih, zaključi antibiotik, še isti dan ga dobi mala, mala še ne zaključi niti antibiotika, mali spet bolan- bronhitis, mali še bolan pa spet mala bolana- en dan po antibiotiku, peti dan po antibiotiku dobi antibiotik Sumamed (ki ga je to nedeljo zakjlučila). Zaenkrat je stanje stabilno.

Kaj te misliš da si jaz mislim o sebi ( ta scenarij se je že letos zgodil)

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2006 23:34:04   
Moyca_
preden se bodo ženli bo še vse vredu (tak so pravili moji dedki in babice, pa mama)

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 9:11:06   
tanikaa
Lelaval, prav faušna sem ti na tašči user posted image Zgleda da je res krasna user posted image Daj, vprašaj jo, naj ti pove kako je svojga sina pazila, da ni nikoli zbolel niti za prehladom user posted image

Pa potem nam vsekakor sporoči user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2006 9:17:49   
Mina1
Žal je tako, da so eni več, drugi manj bolni in tako.

Naš prvi škratek ni bil nevem kako veliko bolan, razen easy prehladov, pa enega hudega rota vurusa.

Sedaj ta drugi mali piškotek pa je non stop virozen in je doma kar hudo. Je zelo neješč in vročičen, pa spet mine, pa spet jovo na novo. 4-letnik iz vrtca prinese vse živo, ta mali pa vse pobere in potem si podajamo tele bacile. Noro, ti povem...ampak ne da se nič narediti. Še dobro, da sonama zaradi fizioterapije podaljšali porodniško, ker drugače bi bila po zaključeni porodniški kar na bolniški in tako.

Res so bogi tile naši sončki, kadar so bolani, a ne. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2006 21:13:04   
snorlax
Joj, Tasika, kaj bi dala, da bi vedela odgovor. Moj tamali je od septembra nonstop bolan, odkar je šel v vrtec oz. jasli. Prej je bil pa eno leto zdrav kot dren. Pravijo, da mine, ko se otrok prekuži, navadi na bacile in viruse. Tako nam ne preostane nič drugega, kot čakati, da bo bolje.

Tudi moj je ravno včeraj spet zakuhal. Pa ravno se je pozdravil in trikrat šel v vrtec. Za zbijanje vročine in bolečine so svečke ali sirup, za nosek fiziološka in Operil P, pa vlažit zrak v stanovanju, za kaj več pa tudi jaz nisem več pametna.

Če pa katera ve odgovor, se tudi jaz toplo priporočam.

Pozdravite se! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2006 21:29:08   
karmy
men je pa na 1,5 mesece vsak tedn dobil 2 dnevno vročino... potem je zginila....in se je tako ponavljala in se me je končno pediatrja usmilila in me poslala v laboratorij, da so mu vzeli kri... in je blo res za antibiotik user posted image user posted image user posted image  upam da bo zdaj kej boljše user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......