Razpokana in hrapava kože (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Dadi -> Razpokana in hrapava kože (2.2.2006 14:54:13)

Kot že v naslovu povedano. Naša Klara ima razpokano kožo od mraza po ličkih in rokicah ampak ne vem več s čim naj jo mažem...Mazala sem jo z Bepantenom(emulzijo in kremo), z Riboderminom, Niveino kremico, z Lumpijevo kremo ampak prav nič ne pomaga. Pa to ne mažem kar zmeraj z drugo ampak mažem en teden s to, drugič spet s to itd.  

Ne vem več kaj naj...ven pa moramo hodit ko je tako lepo  vreme. Pomoč prosim.

ma-ja -> RE: Razpokana in hrapava kože (2.2.2006 14:56:08)

Poskusi z Bepanthen mazilom, ki je bolj masten ali pa z Linola Fett kremo. Jaz prisegam nanjo, lahko ti jo v lekarni zmešajo z olivnim oljem, to je potem pa še boljše.

Anonimen -> RE: Razpokana in hrapava kože (2.2.2006 15:01:07)

Namaži s šentjanževim oljem. Tibor je imel skoraj do krvi rapokano kožo po rokah od mraza, lani in letos, izgledalo jo kot kakšen rdeč lišaj, pa sem obakrat super pozdravila s tem oljem. Parkrat namažeš, pa je.

lelaval -> RE: Razpokana in hrapava kože (2.2.2006 15:39:21)

Moja je tudi imela ful razpokano, pa ni pomagala ne Bebival, ne Bepanthen. Sem jo pa namazala z Lanolin multi-mam - ki jo imam za bradavice. Je ful pomagala. Šentjanževo olje pa bi tudi znalo pomagat.

muha1 -> RE: Razpokana in hrapava kože (2.2.2006 16:40:17)

Mi že celo zimo uporabljamo kremo babylove in dosedaj še nismo imeli problemov in smo vsak dan zunaj. Je kvalitetna krema s čebeljim voskom in pantenolom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]