Mina1 -> RE: Kaj vzeti v LJ-porodnišnico? (2.2.2006 21:43:25)
|
Če boš imela CR, tako kot jaz, boš notri 7 dni, pri prvem sem bila jaz notri 13 dni, torej vzami tako nekako: - fen, glavnik (ker glavo si lahko opere le, če imaš fen - njihova teorija) - šampon, gel za tuširanje - vazelin, kremo - mobitel in kartico, če imaš mobi, ali pa ga nafilaj do fulla + priključek - copate, ki zdržijo tudi vodo v tuš kabini - nedrček za dojenje in blazinice za dojenje - dudo za piškotka to mislim, da bo zadostovalo in tako. Res dobiš vse zase in za piškotka tam. Jaz sem bila sicer na oddelku A, intenzivni odd. torej, pa ti dajo vse. Spodnje hlačke so mrežaste, sicer smešno grde, pa takrat prov pašejo zaradi šiva pri CR. Tudi vložki so na WCju, negovalni pripomočki za piškotka in podobno. Zase vzameš pač osebne potrebščine, če me razumeš. Aja, pa materinsko knjižico, poročni list, če si poročena, pa zdravstveno potrjeno, pa napotnico. Zadnji dan pa naj ti tvoj prinese tvoje in otročkove oblekice in obutev in to je to. Nič ne skrbi, lep porod ti želim in seveda sporoči veselo novičko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|