|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: S čim čistite rito?
2.2.2006 20:39:19   
BibaJ
Vedno z robčki, ponavadi Pampers.

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.2.2006 20:48:00   
Katrin
Tudi sama raje očistim ritko z vato in vodo, če sva doma; drugače pa uporabljam Pampers Sensitive robčke.

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 27
2.2.2006 20:53:28   
MajaPRO
Do 3.m s toplo vodo in vato, zdaj pa z robčki Pampers sensitive (se mi zdijo najbolj naravni, brez parfuma) -

Neposredna povezava do sporočila: 28
2.2.2006 21:49:37   
pravljica
jaz sem mu že v porodnišnici čistila z robčki Nivea...zdaj še tudi gre...mi pa niso všeč ta poceni varjante ala spar ipd. ...ali pampers ali nivea ali johnson...ko ne bo šlo več, pa pod pipo user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.2.2006 22:11:32   
cmokec
Od rojstva uprabljam Babylove vlažilne robčke. Ko se pokaka pa Babylove krpice za umivanje z vodo. Te krpice so meni ful dobre, ker jih uporabljam tudi za umivanje obrazka zjutraj in pred spanjem, če se ne kopava tisti dan.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.2.2006 8:35:08   
spacey
Tudi mi s čistilnimi (vlažilnimi) robčki .. trenutno uporabljamo Pampers, prej smo pa Babydream, dokler niso menjali embalaže in tudi kakovost. Če je pa fejst pokakan, pa kar v umivalniku operemo rito.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.2.2006 9:38:14   
Taja Nagaja
S pleničnimi podlogami Kobacaj in vodo, včasih z robcki, kadar pa imamo prepolno plenico pa kar v umivalniku pod toplovodo ali pa se kar namočimo in skopamoo v umivalniku. Naša user posted image je še majhna pa ravno paše v umivalnikuser posted image . ko bo pa večja bomo pa kar pod tuš stopili, če bo potrebno. user posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
3.2.2006 9:54:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taja Nagaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.2.2006 10:33:47   
mujcek
če sta pokakana z vodo in krpico; če sta polulana pa z ničemer. Tako so mi svetovali v porodnišnici; če ga ne brišeš po tistem, ko je polulan, baje ni tako občutljiv. Mi do sedaj še nimamo nikakšnega vnetja...
Je pa res, da ju vsak večer skopam in v vodo dodam malo mila Penaten!

Ko smo pa na poti pa uporabljamo robčke-če sta pokakana (do sedaj še nista bila, ampak mi ne potujemo ravno pogosto user posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.2.2006 10:36:09   
Anonimen
z robci papmers sensitive

(odgovor članu Mala Vita)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
3.2.2006 11:41:54   
kati*
mi že od začetka uporabljamo robčke (pampers, lumpi) ... fino je le, da preden ga zaviješ, rito tud posušiš - pisti malo na zraku, ker je po brisanju z robčki tud kar precej mokra/vlažna rita user posted image

lp, K

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.2.2006 12:03:33   
dory
S penatenovimi ali niveinimi robcki...poraba pa je kar velika...

Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?