Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: S čim čistite rito? 2.2.2006 20:39:19
|
|
|
|
BibaJ
|
Vedno z robčki, ponavadi Pampers.
|
|
RE: S čim čistite rito? 2.2.2006 20:48:00
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi sama raje očistim ritko z vato in vodo, če sva doma; drugače pa uporabljam Pampers Sensitive robčke. lp
|
|
RE: S čim čistite rito? 2.2.2006 20:53:28
|
|
|
|
MajaPRO
|
Do 3.m s toplo vodo in vato, zdaj pa z robčki Pampers sensitive (se mi zdijo najbolj naravni, brez parfuma) -
|
|
|
|
RE: S čim čistite rito? 2.2.2006 21:49:37
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem mu že v porodnišnici čistila z robčki Nivea...zdaj še tudi gre...mi pa niso všeč ta poceni varjante ala spar ipd. ...ali pampers ali nivea ali johnson...ko ne bo šlo več, pa pod pipo
|
|
RE: S čim čistite rito? 2.2.2006 22:11:32
|
|
|
|
cmokec
|
Od rojstva uprabljam Babylove vlažilne robčke. Ko se pokaka pa Babylove krpice za umivanje z vodo. Te krpice so meni ful dobre, ker jih uporabljam tudi za umivanje obrazka zjutraj in pred spanjem, če se ne kopava tisti dan.
|
|
RE: S čim čistite rito? 3.2.2006 8:35:08
|
|
|
|
spacey
|
Tudi mi s čistilnimi (vlažilnimi) robčki .. trenutno uporabljamo Pampers, prej smo pa Babydream, dokler niso menjali embalaže in tudi kakovost. Če je pa fejst pokakan, pa kar v umivalniku operemo rito.
|
|
RE: S čim čistite rito? 3.2.2006 9:38:14
|
|
|
|
Taja Nagaja
|
S pleničnimi podlogami Kobacaj in vodo, včasih z robcki, kadar pa imamo prepolno plenico pa kar v umivalniku pod toplovodo ali pa se kar namočimo in skopamoo v umivalniku. Naša je še majhna pa ravno paše v umivalnik . ko bo pa večja bomo pa kar pod tuš stopili, če bo potrebno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2006 9:54:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: S čim čistite rito? 3.2.2006 10:33:47
|
|
|
|
mujcek
|
če sta pokakana z vodo in krpico; če sta polulana pa z ničemer. Tako so mi svetovali v porodnišnici; če ga ne brišeš po tistem, ko je polulan, baje ni tako občutljiv. Mi do sedaj še nimamo nikakšnega vnetja... Je pa res, da ju vsak večer skopam in v vodo dodam malo mila Penaten! Ko smo pa na poti pa uporabljamo robčke-če sta pokakana (do sedaj še nista bila, ampak mi ne potujemo ravno pogosto )
|
|
|
|
RE: S čim čistite rito? 3.2.2006 10:36:09
|
|
|
|
Anonimen
|
z robci papmers sensitive
|
|
|
|
RE: S čim čistite rito? 3.2.2006 11:41:54
|
|
|
|
kati*
|
mi že od začetka uporabljamo robčke (pampers, lumpi) ... fino je le, da preden ga zaviješ, rito tud posušiš - pisti malo na zraku, ker je po brisanju z robčki tud kar precej mokra/vlažna rita
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?