*Karmen* -> Menogon (1.2.2006 23:25:03)
|
Drage soborke! Toliko vas piše na tem forumu. In toliko zanimivih tem imate, da je branje vaših sporočil zame postalo že kar vsakodnevno prijetno opravilo [sm=smiley32.gif]. Ko sem prvič prijadrala na ta forum sem bila totalen laik. Z vašo pomočjo sem izvedela marsikaj kar ti zdravniki raje zamolčijo ali pa pozabijo povedati. Moje življenje se je s pomočjo vseh vas spremenilo iz neprijetnega čakanja v prijetne mesece pričakovanja. Rada pa bi vam zastavila še eno vprašanje. Ne vem ali sem na forumu to temo spregledala ali pa o tem res ni še nobena spraševala. Začela sem s postopkom IVF in od ponedeljka dobivam vsak dan po dve dozi injekcij MENOGON. Veliko se jih pritožuje nad stranskimi učinki hormonskih injekcij zato sem zelo prestrašena. Ali tudi katera od vas dobiva enake injekcije? Prosim napišite mi kaj lahko ob jemanju le-teh pričakujem[sm=smiley24.gif]. Zaenkrat imam že tri dni rahel glavobol, malce se mi vrti in cele dneve bi samo spala. Pa še nekaj. Zdravnik mi je predpisal jemanje injekcij šest dni. Nato moram priti na UZ. Koliko časa po UZ bom imela punkcijo? Tako, mislim, da sem vprašala vse kar me je zanimalo, vam sem pa spet dala delo. Ampak ob tako prijetnem kramljanju z vsemi vami je vse lažje preboleti. Čudovite ste, punce[sm=smiley31.gif]. Upam, da bomo vse, ki zdaj prijetno kramljamo na teh straneh kmalu tarnale, da ves svoj čas porabimo le za naše [sm=duda.gif]. Pozdravček!
|
|
|
|