sterilizator (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

livia -> sterilizator (1.2.2006 13:56:00)

Kakšne vrste obstajajo? Kaj priporočate?
Kdaj je to smiselno nabavit?

janjja -> RE: sterilizator (1.2.2006 14:04:27)

Takoj ko začneš otročka hranit po steklenčki. Jaz sem uporabljala od Aventa za v mikrovalovno. Sem ga rabila bolj malo, tak da ga imam še v orginal embalaži in ti ga prodam za nekaj malega če želiš. Deluje pa tako da v njega daš kar pač nameravaš sterilizirati in vliješ zaraven 2dl vode, zapreš in daš v mikrovalovno za 4-6 minut, odvisno kako močna je mikrovalovna. Potem je vsebina sterilna še tri ure, ali dokler ne odpreš. Je super stvar.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

hubi -> RE: sterilizator (1.2.2006 14:52:53)

Meni se to zdi odvečen strošek. Lepo prekuhaš stekleničke pa je.

Anonimen -> RE: sterilizator (1.2.2006 14:56:23)

se strinjam,sterilizatorja sploh ne rabiš,to je potrata denarja.
doma imaš vodo,elektriko ali plin , posodo----  )prekuhaš.In to je to

rija -> RE: sterilizator (1.2.2006 15:01:11)

Jaz imam Aventov IQ in ga veliko uporabljam, ker ne dojim. Vsako stekleničko najprej operem in jo dam direkt v sterilizator, seveda je predpogoj, da imaš vsaj pet, šest stekleničk, ker za eno ali dve se stvari res ne splača kupit in uporabljat. Prekuhavanje se mi zdi zamudno, medtem ko jih tu enostavno naložim in pritisnem tipko.

Barbs -> RE: sterilizator (1.2.2006 15:25:05)

IZVIRNO SPOROČILO: pettyy

se strinjam,sterilizatorja sploh ne rabiš,to je potrata denarja.
doma imaš vodo,elektriko ali plin , posodo----  )prekuhaš.In to je to

Jep.[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] .. sploh če boš dojila, je brezveze... Za tiso mal čaja pa prekuhaš v loncu..potem pa ščetka za flaške, pa vroča voda, pa cucelj fajn oprat... Ne komplicirat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: sterilizator (1.2.2006 15:33:36)

Prekuhavanje se mi zdi zamudno, medtem ko jih tu enostavno naložim in pritisnem tipko.

prekuhavanje je zamudno???
V lonec naliješ vodo,noter daš flaško in cucelj in pustiš.Mora vret voda cca 5 min in to je to.
saj ni treba zraven stat in čakat.
ja,no očitno imate eni preveč denarja,pa se razsipavate in kupujete stvari ki so res nepotrebne.
ampak vsak po svoje...

TORTICA -> RE: sterilizator (1.2.2006 15:46:02)

NE rabiš.
Lepo prekuhaš, pa bo .

livia -> RE: sterilizator (1.2.2006 15:57:33)

Hvala vsem za odgovore.
Janjja, žal nimam mikrovalovke, tako da tvoj sterilizator ne pride v poštev.
Sem se odločila, da ga zaenkrat ne bom še kupila.

KODA -> RE: sterilizator (2.2.2006 16:55:28)

Jaz ga tudi nisem imela.Sem vse sproti prekuhala.

spacey -> RE: sterilizator (3.2.2006 9:50:06)

Jaz sem ga pa imela in ga uporabljala ene 5x vse skupaj...brez veze, še dobro, da sem ga dobila in ne kupila! Potem sem pa samo z vrelo vodo izpod piše vse sprala in je mali živ in zdrav! To steriliziranje je zame čist nepotrebno in odveč.

kati* -> RE: sterilizator (3.2.2006 13:35:36)

če boš dojila sterilizatorja ne rabiš ... itak pa je sterilizacija (lahk enostavno prekuhaš npr. dudke) pomembna tja do 1m ... pol pa dobro opereš vsak dan/parkrat na dan in mogoče prekuhaš enkrat ali dvakrat na teden

Stran: [1]