Anonimen -> uh ta celolit!!! (1.2.2006 10:26:44)
|
Lp! Ne morem rečt, da sem ravno manekenske postave, sploh pa me skrbi sedaj, kako bo po porodu, ker imam do takrat še slaba 2 meseca, jaz sem se pa do sedaj zredila že 26 kg[sm=smiley29.gif] ampak glede kg se ne obremenjujem, ker mi resnično tega ni videt (pravijo da zato ker sem visoka), no ja,...imam malo večjo rit, pa malo širše boke, pa prsa večja za 3 številke... Problem pa je to, ker se mi je PRVIČ pojavil celulit! Imela sem ga tudi prej, samo ni bil sploh viden, bil je le podkožni... Sedaj ga pa je res res veellliiiikkkkooooo! Groza me je, ko se pogledam. Zanima me, ali je možno, da se le-ta kasneje s čim odpravi ali pa vsaj deloma? Shujšat mi ne bo tak problem, ker sedaj res veliko jem, vse živo (imam grozen apetit), vem, da bom prišla nazaj na svojo težo, za celulit pa nimam pojma. Rada bi ga vsaj malo skrila. Kaj najbolj pomaga? Pravilna prehrana + gibanje + ? Prosim dejte mi pomagat. zanima me, ali je SPLOH MOŽNO, da se ta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kako odpravi?
|
|
|
|