Prenosna postelja=stajica=varnost (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

thunder -> Prenosna postelja=stajica=varnost (1.2.2006 10:05:54)

Ojla.

Mene pa zanima kako se prenosne postelje obnesejo kot stajice? A so dovolj stabilne, da se ne prekucnejo, če se otrok nasloni na stranico?

Hvala!

Lep sončen dan vsem skupaj!

*maja -> RE: Prenosna postelja=stajica=varnost (1.2.2006 10:42:33)

Mi uporabljamo prenosno posteljico kot stajico in se v našem primeru obnese veliko bolje kot sama stajica. Pri prvih dveh sem uporabljala stajico, pa sem morala na dno dat kakšno deko, ker je bilo dno mrzlo in zelo trdo. Pri prenosni posteljici pa ni te potrebe, saj je dno mehko in toplo (notri dam samo napenjalno rjuhico). Kar se pa tiče stabilnosti, pa ni popolnoma nobene razlike, med stajico in to posteljico. V glavnem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] jo ne more kar tako prekucniti, niti če stoji v njej ali se na stranico naslanja.

petraz -> RE: Prenosna postelja=stajica=varnost (1.2.2006 13:03:43)

Tudi jaz uporabljam prenosno posteljico kot stajico in ti povem, da sem zelo zadovoljna z njo. Glede varnosti nimam kaj pripomniti, super, če pa dvomiš, pa pač daš noter še kako odejo za večjo varnost. Drugače pa je zelo praktična. Kasneje jo lahko ob strani odpreš in lahko otrok sam ven zleze.[sm=rozica.gif]

Anonimen -> RE: Prenosna postelja=stajica=varnost (1.2.2006 13:59:20)

Tudi mi uporabljamo prenosno posteljico namesto stajice in je super.
Da bi se prekucnila? Kje pa, še premaknem jo komaj, kaj šele, da bi se prekucnila.
Brez skrbi bodi glede tega.

Stran: [1]